Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Πολιτιστικό τριήμερο “Στου Πάρκου την Αγορά” Εκθεση χειροποίητων ειδών στο Πάρκο των Γαργαλιλανων

Ο Δήμος Τριφυλίας, η Κοινωφελής Επιχείρηση και η Ομάδα “Stou Gargalianou Project” με χαρά σας προσκαλούν να συμμετέχετε στην 1η συνάντηση χειροτεχνών “Στου Πάρκου την Αγορά” αφιερωμένη σε χειροποίητα είδη και DIY (Do It Yourself) που θα γίνει στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας στις 29, 30 και 31 Ιουλίου 2016.

Όροι-προϋποθέσεις συμμετοχής ....


• Tα είδη που θα παρουσιάζονται από τους χειροτέχνες θα πρέπει να είναι αυστηρά χειροποίητα και να εκφράζουν πρωτοτυπία και αυθεντικότητα ως προς το design τους.
• Η συμμετοχή είναι δωρεάν.
• Στους καλλιτέχνες θα προσφέρεται πάγκος, καρέκλες, ρεύμα, χρήση WC και χώρος αποθήκευσης των εκθεμάτων τους.
• Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, αλλά με κριτήριο επιλογής την ποικιλία των προϊόντων και την καινοτομία τους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες στο email stougargalianouproject@gmail.com ή στα τηλέφωνα 6937840077 (κ. Αλεξάνδρα Σουλελέ), 6944411196 (κ. Γαρυφαλιά Τεριζάκη)

Ημερολόγιο - Ωράριο “συναντήσεων”
Η έκθεση θα γίνει το τριήμερο 29-31 Ιουλίου 2016, στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Τριφυλίας και θα πλαισιωθεί από διάφορα δρώμενα συναυλίες, χορούς, θέατρο δρόμου και ξεναγήσεις στην πόλη, χωρίς να λείπει φυσικά και το στοιχείο της έκπληξης!

Οι «συναντήσεις» των δημιουργών με το κοινό θα αρχίζουν στις 19:00 και θα τελειώνουν στις 24:00 στο «πάρκο» της Μπρίσκειου Βιβλιοθήκης Γαργαλιάνων.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες (40), γι αυτό οι καλλιτέχνες θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή το αργότερο μέχρι τις 17/7/2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.