Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016

Με επιττυχία ολοκληρώθηκε το Τουρνουά Σκάκι στα Φιλιατρά

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στα Φιλιατρά, το τουρνουά σκάκι «ΕΡΑΝΕΙΑ 2016», που διοργάνωσε ο Σκακιστικός Όμιλος Φιλιατρών το διήμερο 12 και 13 Αυγούστου στο Φουρναράκειο Πνευματικό Κέντρο Φιλιατρών.

Το τουρνουά ήταν .....

κατηγορίας Rapid (20 λεπτά για όλη την παρτίδα, συν 10΄΄ για κάθε κίνηση) και ξεκίνησαν συνολικά 26 αθλητές, κυρίως του Σ. Ο. Φιλιατρών, αλλά και από Αθήνα, Κυπαρισσία, Πύργο Τριφυλίας και Ν.Ο. Καλαμάτας.

Στην κατηγορία έως 12 ετών, (10 συμμετοχές), πρώτευσε ο Σαραντόπουλος Κωνσταντίνος (του Ν. Ο. Καλαμάτας) με 5 νίκες σε 5 αγώνες, στην δεύτερη θέση (και πρώτο κορίτσι) με 4 βαθμούς ήταν η Ταγκαλάκη Ιωάννα (του Σ.Ο. Φιλιατρών) και στην τρίτη θέση (και δεύτερο κορίτσι) με 3,5 βαθμούς η Ανδριοπούλου Ελένη ( του Κότινος Χολαργού). Ακολούθησαν με 3 βαθμούς ο Σταματόπουλος Αναστάσιος (Σ.Ο.Φιλιατρών) και με 2,5 βαθμούς ο Τάνεβ-Σαρδέλης Οδυσσέας (Σ.Ο.Φιλιατρών). Στους 2 βαθμούς ισοβάθμησαν οι Πουλιόπουλος Γεώργιος (Αθήνα) και Γεωργογάλας Νικόλαος (Αθήνα), με 1,5 βαθμό ήταν ο Πουλιόπουλος Ανδρέας (Αθήνα), με 1 βαθμό (και 3ο κορίτσι) η Αποστολοπούλου Αφροδίτη (Σ.Ο.Φιλιατρών) και με 0,5 βαθμούς η Κορμά Ελένη (Σ.Ο.Φιλιατρών).

Στην κατηγορία άνω των 12 ετών (16 συμμετοχές) την 1η θέση (χρυσό μετάλλιο) κατέλαβε ο Χάραρης Γεώργιος του Σ. Ο. Φιλιατρών με 4,5 βαθμούς σε 5 αγώνες (ισοπαλία με Γεωργανά), την 2η ο Γεωργανάς Παναγιώτης (Σ.Ο. Φιλιατρών) με 4 βαθμούς (ισοπαλίες με Χάραρη και Κυριακόπουλο), ενώ στην 3η θέση ισοβάθμησαν με 3 βαθμούς, ο Κυριακόπουλος Αντώνης (που πήρε το χάλκινο μετάλλιο μετά την άρση της ισοβαθμίας), ο Φωτεινόπουλος Χαράλαμπος και ο Σαλακάς Φώτης (και οι τρεις του Σ.Ο. Φιλιατρών).

Ακολούθησαν με 3 βαθμούς ο Αντωνόπουλος Παναγιώτης, ο Ταγκαλάκης Θεόδωρος και η Γεωργακοπούλου Μαρία (1ο κορίτσι). Με 2,5 βαθμούς ο Αποστολόπουλος Δημήτριος, με 2 βαθμούς οι Κορμάς Γεώργιος, Στυλιανός Χαράλαμπος, Τριαντοπούλου Αφροδίτη ( 2ο κορίτσι ) και Χατζογιαννάκης Ιωάννης (Πυργάκι). Με 1,5 βαθμούς ο Αποστολόπουλος Σωτήριος, με 1 βαθμό ο Τριαντόπουλος Δημήτριος και με 0 βαθμούς ο Κουρέας Ρωμανός.
Σε όλους τους συμμετέχοντες απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα. Στους 3 πρώτους κάθε κατηγορίας και στα 3 πρώτα κορίτσια δόθηκαν μετάλλια, ενώ στους 3 πρώτους του κυρίως τουρνουά και στο 1ο κορίτσι δόθηκαν σκακιστικές σημειώσεις.

Ο Σ.Ο. Φιλιατρών ευχαριστεί τους συμμετέχοντες, ιδιαίτερα όσους έκαναν αρκετά χιλιόμετρα για να συμμετέχουν στο τουρνουά, αλλά θέλει να ευχαριστήσει ιδιαίτερα και τον Μορφωτικό Σύλλογο Φιλιατρών «Ο ΠΥΡΣΟΣ» για την διαρκεί και πολύπλευρη βοήθειά του προς το σύλλογο και αισθάνεται βαριά την ευθύνη να συνεχίσει την προσπάθεια αυτή σε πείσμα των οικονομικών δυσκολιών των καιρών.

Με εκτίμηση

             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                      ΚΟΡΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.