Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

Απάντηση Κατσίβελα στον Δημήτρη και τον Γιώργο Μιχαλακόπουλο

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας μετά την χθεσινή απάντηση των ιδιοκτητών της μίας εκ των τριών καντινών που σφραγίστηκαν στο Λαγκούβαρβο επικοινώνησε με το gargalianoionline και αναφέρθηκε στο γεγονός πως τόσο στο δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Τριφυλίας αλλά και στις δηλώσεις του στο gargalianoionline δήλωσε πως αφορά «μέρος των επενδυτών, γιατί υπάρχουν και υγιείς επενδυτές»…

Ο κ. Κατσίβελας έκανε την εξής δήλωση:

«Όσον αφορά τις δηλώσεις που έκαναν οι κ.κ. Γιώργος και Δήμήτρης Μιχαλακόπουλος αυτό που έχω να δηλώσω είναι πως, η προσεκτική ανάγνωση τόσο στο δελτίο τύπου του Δήμου Τριφυλίας, όσο και στις δηλώσεις μου στο gargalianoionline αφήνει διακριτά τις εξαιρέσεις που υπάρχουν στην περιοχή. Αναφέρομαι ειδικά για σοβαρούς επενδυτές που υπάρχουν στην περιοχή, κατά συνέπεια δεν υπάρχει θέμα και δεν υπάρχει καμία διαφορά».

ΣΧΟΛΙΟ
Αξιότιμε κ. Δήμαρχε, στην ιστορία καταγραφήκατε ήδη ως ο πρώτος Δήμαρχος που έβαλε λουκέτο σε καντίνες και μάλιστα 5 μέρες πριν τον 15Αύγουστο.
Το ερώτημα που θέτω δημόσια προς εσάς...
Θα ζητήσετε από το Υγειονομικό να ελεγχθούν ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΈΤΩΣ στο Δήμο Τριφυλίας που έχουν στην παραλιακή ζώνη καντίνες και ξαπλώστρες για να διαπιστωθεί αν υπάρχει νομιμότητα???
Γιατί στο Δελτίο Τύπου του Δήμου αναφέρετε επί λέξει "η Δημοτική Αρχή δεν είχε καμία άλλη επιλογή από την εφαρμογή της νομιμότητας."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.