Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Ερανη Φιλιατρών - Ξενοφώντας Κρεστένων 0 - 3. Στραβά και αναποδα μπήκε ο Σεπτέμβρης

Διπλά στραβά ξεκίνησε ο Σεπτέμβρης για την Εράνη καθώς και ήττα σημείωσε στο σημερινό Φιλικό παιχνίδι με τον Ξενοφώντα Κρεστένων στο παλιό γήπεδο Φιλιατρών αλλά και σοβαρό τραυματισμό του Θανάση Γκίνο.
Και σε όλο αυτό κερασάκι στην τούρτα ληταν η έλλειψη ασθενοφόρου για την μεταφορά του παίκτη στην Νοσηλευτική μονάδα Κυπαρισσίας.

Αλλα ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.....

Στο σημερινό φιλικό της παιχνίδι η Εράνη μπορεί να έχασε με 3-0 από τον Ξενοφώντα Κρεστένων αλλά δόθηκε η ευκαιρία τόσο στους παίκτες να εφαρμόσουν τις κινήσεις που κάνουν στην προπόνηση αλλά και στον Νίκο Φορύσο να δοκιμάσει επιθετικά και αμυντικά συστήματα.στον προπονητή Νίκο Φρούσο να δει και να κάνει διάφορες δοκιμές.

Η μεγάλη ατυχία για την Εράνη ήρθε στο 60 περίπου όταν ο Θανάσης Γκίνο δέχτηκε τάκλιν από τον αντίπαλο του με αποτέλεσμα έτσι όπως έπεσε να τραυματιστεί σοβαρά βγάζοντας τον όμω του.

Άμεσα κινητοποιήθηκε η ομάδα προς την μεριά του παίκτη όπου με φορείο τον έβγαλαν από τον αγωνιστικό ΄χώρο για να έρθει το ασθενοφόρο να τον παραλάβει.
Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όμως βρισκόταν σε άλλο περιστατικό με ασθενή από το Καλό Νερό και η μεταφορά του πάικτη εκενη τη ώρα ήταν αδύνατη.

Ετσι επιστρατεύθηκε κλειστή ιδιωτική κλούβα όπου οι παράγοντες της Εράνης μετέφεραν τον Γκίνο στη Νοσηλευτική μονάδα Κυπαρισσίας.
Εκεί διαπιστώθηκε και ακτινολογικά ο σοβαρός τραυματισμός του Γκίνο και κλήθηκε ιδιώτης Ορθοπεδικός προκειμένου να επαναφέρει τον ώμο του νεαρού παίκτη στη θέση του.

Τώρα σύμφωνα με πληροφορίες του Filiatra News θ χρειαστεί χειρουργείο, γεγονός που σημαίνει ότι χάνει όλη την υπόλοιπη προετοιμασία καθώς και σχεδόν το μισό πρωτάθλημα μέχρι την πλήρη ανάρρωση του.

Σημειώνουμε ότι είναι η δεύτερη φορά που ο Γκίνο βγάζει τον ώμο του καθώς η αποθεραπεία του είχε τελειώσει πριν από τρεις περίπου μήνες.

Η Διοίκηση και οι παίκτες της Εράνης εύχονται στον νεαρό παίκτη ταχεία ανάρρωση.

Ευχές για ταχεία ανάρρωση και από το Filiatra News.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.