Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Α' Τοπική: Εράνη Φιλιατρών - Ολυμπιακός Καλαμάτας 1-3

Μακρυά από το τρίποντο έμεινε για άλλη μια αγωνιστική η Εράνη αφού έχασε απο τον Ολυμπιακό Καλαμάτας με 3-1.
Ετσι σε 4 αγωνιστικές η μόνη της συγκομιδή είναι ο ένας βαθμός που πήρε την 1η αγωνιστική με το Διαβολίτσι και βρίσκεται στην.....

τελευταία θέση του Βαθμολογικού Πίνακα της Α Τοπικής.

Ο Ολυμπιακός Καλαμάτας που είχαν σε μεγάλη μέρα τον Μάριο Μαρούδα πήραν μια νίκη πολύ σημαντική για την συνέχεια.

Από την άλλη, η Εράνη ήθελε πάρα πολύ την νίκη ειδικά στην έδρα της για ψυχολογικούς κυρίως λόγους αλλά δεν τα κατάφερε, μένοντας στον 1 βαθμό.

Στο 25′ ο Μαρούδας με ωραία ενέργεια πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, έκανε την πάσα στον Τζίφα που σε κενή εστία έκανε το 0-1.

Στο 38′ ο Δημόπουλος με σουτ ισοφάρισε σε 1-1 για τους γηπεδούχους.

Στο 42′ ο Κόλλιας έκανε το σουτ αλλά ο Γεωργουλάκος απέκρουσε εντυπωσιακά. Ο νεαρός πορτιέρο του Ολυμπιακού πήρε φανέλα βασικού και τα πήγε περίφημα.

Στο 44′ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Μαρούδα από τον Λυμπερόπουλο αλλά ο διαιτητής του αγώνα συνέχισε το ματς.

Στο 66′ ο Μαρούδας βγήκε σε τετ α τετ με τον Λυμπερόπουλο έκανε το πλασέ για το 1-2.

Στο 72′ ο Ολυμπιακός αυτή την φορά κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Μιχαλακόπουλου. Ο Σώκαλης δεν αστόχησε από τα 11 βήματα για το τελικό 1-3.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νικολόπουλος, με βοηθούς τον Παναγιωτόπουλο και την Τσουκάλη.

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Λυμπερόπουλος, Γριβοκωστόπουλος, Βλάμης (75′ Διονυσόπουλος), Γιαννακόπουλος (82′ Hoti), Μιχαλακόπουλος, Αλεβίζος, Κώτσος, Δημόπουλος, Νικολακόπουλος, Κόλλιας, Μητρόπουλος (65′ Σπυρόπουλος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Γεωργουλάκος, Στ. Μπάλλας, Τσαναλίας, Πολυμενέας, Γ. Μπάλλας, Κολλίος, Μπαζάνης (60′ Στριλιγκάς), Τζίφας (85′ Τσεκάνι), Μαρούδας, Σώκαλης, Σκιάς (76′ Αναγνωστόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.