Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Δε σας έχει απομείνει καθόλου τσίπα κ. Τσίπρα;

Ο κ. Τσίπρας και η ανεκδιήγητη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ετοιμάζεται να στήσει άλλη μία φιέστα εξαπάτησης στη Μεσσηνία. Εδώ και μία βδομάδα παρακολουθούμε μπαράζ διαρροών στον τοπικό τύπο για το πότε το αγαπημένο παιδί του κ. Σόϊμπλε (ο κ. Τσίπρας) και ο κουμπάρος του κ. Καλογρίτσα (κ. Σπίρτζης) θα αποφασίσουν να εγκαινιάσουν και να δώσουν στην κυκλοφορία τον Περιμετρικό της Καλαμάτας.

Αλήθεια κ. Σπίρτζη αφού ο .....

Περιμετρικός είναι έτοιμος από την προηγούμενη εβδομάδα γιατί δεν τον δίνεται προς χρήση και όποτε αποφασίσετε έρχεστε να κάνετε και την προεκλογική σας περιοδεία; Αλήθεια κ. Σπίρτζη δεν είναι τουλάχιστον υποκριτικό από τη μια να μην έχετε παραδώσει στην κυκλοφορία τον έτοιμο περιμετρικό και από την άλλη να έχετε ΗΔΗ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ, επειδή δώσατε ένα τμήμα του δρόμου στην κυκλοφορία; Προφανώς η δήθεν αριστερή σας ευαισθησία εξαντλείται στο κάδρο του Βελουχιώτη που έχετε στο γραφείο σας.

Οι Μεσσήνιοι και όλοι οι Έλληνες σας έχουν καταλάβει όμως. Μη νομίζετε ότι θα τους εξαπατήσετε πάλι κ. Τσίπρα. Θέλετε να κάνετε τα εγκαίνια ή την Πέμπτη ή την Παρασκευή γιατί έτσι πιστεύετε ότι θα έχετε τις λιγότερες αντιδράσεις. Νομίζετε ότι, επειδή την Πέμπτη θα καταβάλετε τις συντάξεις του Ιανουαρίου και το φιλοδώρημα ελεημοσύνης στους χαμηλοσυνταξιούχους αυτοί θα έρθουν να σας αποθεώσουν στα εγκαίνια. Γελιέστε οικτρά. Σας έχουν καταλάβει και οι πλέον εύπιστοι κ. Τσίπρα. Όλοι ξέρουν ότι από τον Ιανουάριο οι άμεσες και έμμεσες μειώσεις στους μισθούς και στις συντάξεις είναι τέτοιες, που δε θα αρκούν ούτε για το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Όλοι επίσης, γνωρίζουν κ. Τσίπρα ότι, από τη μία δίνετε ένα πενιχρό φιλοδώρημα στο χέρι στους χαμηλοσυνταξιούχους και από την άλλη τους αδειάζετε τις τσέπες.

Αλήθεια, οι άνεργοι και οι άστεγοι δεν χρίζουν της φιλεύσπλαχνης πολιτικής της Κυβέρνησής σας; Την κουτοπονηριά σας την έχουν καταλάβει όλοι πλέον κ. Τσίπρα. Αν τολμάτε ελάτε να κάνετε τα εγκαίνια στις 22 Ιανουαρίου, τότε που θα έχουν εφαρμοστεί τα νέα μέτρα που έχετε ψηφίσει και θα έχει εξαϋλωθεί ο μισθός και η σύνταξη. Τότε όμως, ένα μήνα μετά, δε θα τολμάτε κ. Τσίπρα να βγείτε από το Μαξίμου και να πάτε ούτε μέχρι το περίπτερο της επόμενης γωνίας, αν υπάρχει και αυτό και δεν το έχουν κάψει τα «χαϊδεμένα παιδιά» από τα Εξάρχεια

Οι καιροί που εξαπατούσατε τους πολίτες με ψεύτικες υποσχέσεις έχουν περάσει ανεπιστρεπτί κ. Τσίπρα. Επιτέλους, παραδώστε ολοκληρωμένο το έργο του περιμετρικού στην κυκλοφορία και αφήστε τα καλοστημένα σόου στην άκρη. Είναι γνωστό εξάλλου, πως αυτό το έργο ήταν σχεδόν έτοιμο από την προηγούμενη κυβέρνηση Σαμαρά και είχε απομείνει δύο μηνών δουλειά και εσάς, με κινήσεις παρωδία, σας πήρε δυο χρόνια να την τελειώσετε.

Τέτοιου είδους μικροπολιτικά επικοινωνιακά τερτίπια δεν έχουν πλέον καμιά απήχηση στην κοινωνία. Γι’ αυτό καλό θα είναι να κοιτάξτε να περισώσετε όση αξιοπρέπεια και τσίπα σας έχει απομείνει, αν είχατε και ποτέ.

Μίλτος Χρυσομάλλης,
Δρ Πολιτικός Μηχανικός
Πολιτευτής ΝΔ Μεσσηνίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.