Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Το μυστικό Γερμανικό deal: Μητσοτάκης Πρωθυπουργός, Σαμαράς Πρόεδρος Δημοκρατίας

Η σουρεαλιστική πολιτική κολεγιά που έχει δημιουργηθεί και που ξεπερνά σε φαντασία το StarWars, δηλαδή ο Σαμαράς να στηρίζει έναν Μητσοτάκη, έχει υπόβαθρο. Σαθρό ... αλλά έχει.

Ο Μητσοτάκης μαζί με τον Γεωργιάδη ήταν οι σκληροί υπέρμαχοι του Μνημονίου, ήταν αυτοί που ......

Πώς κατανέμονται τα πρώτα 106 εκατ. ευρώ του 2016 στους δήμους – Ποιοι είναι οι 10 που παίρνουν λιγότερα (απόφαση)

Ποσό 106 εκατ. ευρώ από την Α΄ κατανομή των ΚΑΠ του 2016 σε όλους τους δήμους της χώρας αποδίδει με απόφασή του το υπουργείο Εσωτερικών. Το κονδύλι παρέχεται για την κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών τους και κατά προτεραιότητα δαπανών μισθοδοσίας του προσωπικού τους καθώς επίσης και λοιπών δαπανών που επιχορηγούνται με ξεχωριστές αποφάσεις μας έως την έκδοση αυτών, εφόσον υπάρχει επιτακτική ανάγκη.

Συγκεκριμένα, στα ποσά αυτά έχουν συνυπολογισθεί :

Αφορολόγητο μόνο ο,τι περνάει από τράπεζα ή κάρτα (βίντεο)

Μόνο ότι περνά μέσω τραπέζης ή μέσω κάρτας θα αναγνωρίζεται πλέον ως αφορολόγητο, δήλωσε ο Τρύφων Αλεξιάδης.

Όπως εξήγησε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, ό,τι αναγράφεται στην φορολογική δήλωση ως δαπάνη θα πρέπει να πραγματοποιείται μέσω κάρτας, ή .....

Πλήρωσαν το domain του Υπουργείου Εσωτερικών μετα το κράξιμο

Πληρώθηκε χθες Κυριακή η ανανέωση του domain naime στον ΟΤΕ που αφορούσε το Υπουργείο Εσωτερικών που είχε λήξει στις 31/12/2015.
Η αποτυχία που επιδεικνύει η παρούσα συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛΛ είναι πραγματικά ανεξήγητη.
Τώρα το Domain .....

Π.Ε. Μεσσηνίας: Καθαρίστηκαν 800 χιλ. εθνικού και επαρχιακού δικτύου και μαζεύτηκαν 7.650 σακιά των 40-50 λίτρων

Ο Ολοκληρώθηκαν τέλη Νοεμβρίου από την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας με φορέα υλοποίησης την ΑΝ.ΜΕΣ. δύο εργολαβίες, η μία καθαρισμού οδικών αξόνων από σκουπίδια και θαμνώδη βλάστηση και η άλλη κοπής δέντρων που μπορούν να προβούν επικίνδυνα για τους μετακινούμενους πολίτες.

Δυστυχώς οι δρόμοι μας .....

ΣΟΚ!!! Νεαρές κοπέλες ζητούν κάρτες και κινητά στο Facebook. Τι προσφέρουν;

Νέα, άκρως ανησυχητική μόδα ξεκίνησε – δυστυχώς -, από τα σχολεία και τους εφήβους, σε σημείο που προκάλεσε «συναγερμό» στο διαδίκτυο και καλεί γονείς και παιδαγωγούς σε άμεσες λύσεις εκτάκτου ανάγκης.

Κορίτσια κυρίως αλλά .....

Διακοπή ρεύματος αύριο Τρίτη σε περιοχές της Δημοτικής Ενότητας Φιλιατρών Δείτε αναλυτικά που θα γίνουν.

Διακοπή ρεύματος θα γίνει αύριο το πρωί της Τρίτης 5 Ιανουαρίου 2016 από τις 08:30 έως τις 15:00 στις παρακάτω περιοχές της Δημοτικές ενότητας Φιλιατρών:.....

Η αντίδραση του Δήμου Τριφυλίας για τους βανδαλισμούς στο Κοπανάκι

Τα ξημερώματα της Κυριακής 3 Ιανουαρίου 2016, ανόητοι, ανιστόρητοι, προκλητικοί και βλάσφημοι βάνδαλοι ασχημόνησαν εις βάρος του Ηρώου μας στην Δημοτική Κοινότητα Κοπανακίου.
Πρόσβαλαν την υπέρτατη αξία του πολιτισμού μας, που είναι ο σεβασμός των νεκρών μας. Πρόσβαλαν την ιστορία μας, πρόσβαλαν τα ιερά και τα όσια της κοινωνίας μας.

Οι θρασείς ιερόσυλοι, ....

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΕΡΑΝΗΣ

Είναι γνωστό πλέον ότι η πόλη των Φιλιατρών είναι μια αστείρευτη πηγή ταλέντων στον αθλητικό χώρο, τόσο στο ποδόσφαιρο αλλά και το μπάσκετ, μένει η σωστή καθοδήγηση αυτών των νέων, από ανθρώπους που βρίσκονται στο χώρο και αγαπούν το άθλημα μαζί με τους γονείς ώστε να φτάσουν τους υψηλότερους στόχους που έχουν θέσει κατά το μέτρο που μπορούν.

Φέτος, πρώτη χρονιά ....

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πότε θα καταβληθούν οι πληρωμές σε 63.519 δικαιούχους

Μετά την πληρωμή της εκκαθάρισης της Εξισωτικής Αποζημίωσης έτους αιτήσεων 2014 τις προηγούμενες εβδομάδες, όπου αντιμετωπίσθηκαν τα προβλήματα πληρωμής της προκαταβολής των κτηνοτρόφων, ολοκληρώθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Όπως είχε προγραμματιστεί, η διαδικασία για την έκδοση της εντολής πληρωμής της Προκαταβολής, του 75%, της Εξισωτικής Αποζημίωσης έτους αιτήσεων .....

Φιλιατρά: Το εφημερεύον φαρμακείο γι' αυτήν την εβδομάδα

Την εβδομάδα από 04 Ιανουαρίου 2016 έως και 10 Ιανουαρίου 2016 εφημερεύει το φαρμακείο:

Ψιλόπουλος Χριστόφορος

Tηλ: 2761 0 32 940

Κιν. 694 57 92 394

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι εφημερίες των Φαρμακείων ξεκινούν κάθε Δευτέρα στις 08:00 ακριβώς και λήγουν ξημερώματα της άλλης Δευτέρας στις 07:59 το πρωί.

Info: Από το smartphone σας με κλικ σε κάποιο από τα τηλεφωνικά νούμερα, τα καλείτε απευθείας.