Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Χειμερινές εκπτώσεις: Πότε ξεκινούν και πότε τελειώνουν

Ξεκινούν και επίσημα από 11 Ιανουαρίου οι χειμερινές εκπτώσεις οι οποίες αναμένεται να διαρκέσουν έως και τις 29 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ).

Πιο συγκεκριμένα την .....

Ελεύθερη πλέον η μεταφορά ζώων με ΚΤΕΛ. Εντός του χώρου επιβατών, υποχρεωτικά! [ Συνημμένο ]

Από σήμερα, με απόφαση του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, επιτρέπεται η μεταφορά ζώου με το ΚΤΕΛ υποχρεωτικά εντός του χώρου επιβατών.

Διαβάστε την απόφαση:.....

Για τουλάχιστον πέντε χρόνια πρέπει οι φορολογούμενοι να κρατούν τις παλιές αποδείξεις [ Video ]

Για διάστημα τουλάχιστον πέντε ετών θα πρέπει οι φορολογούμενοι να κρατούν τις αποδείξεις των προηγούμενων ετών με βάση τις οποίες έχτισαν το αφορολόγητο ποσό εισοδήματος.

Ο αναπληρωτής ......

Φιλιατρά: Δηλώσεις Κατσίβελα για τις ζημιές από τον ανεμοστρόβιλο

Την περιοχή των Φιλιατρών επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Παναγιώτης Κατσίβελας συνοδευόμενος από κλιμάκιο της τεχνικής υπηρεσίας, του Αντιδημάρχου Φιλιατρών κ. Παπαθεοδοσίου, του προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου .....

Φιλιατρά: Ανεμοστρόβιλος προκάλεσε ζημιές σε γήπεδο και σπίτια. [ Φωτογραφίες και Video ]

Πολλές και σοβαρές ζημιές προκάλεσε ο χθεσινοβραδινός ανεμοστρόβιλος που χτύπησε περιοχές των Φιλιατρών.
Ο ανεμοστρόβιλος .....

Έπεσαν οι υπογραφές στο “σύμφωνο συμβίωσης” Παπαμιμίκου - Μητσοτάκη

Η επίθεση που εξαπέλυσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης κατά του Ανδρέα Παπαμιμίκου, από την εκπομπή “Πρώτη Γραμμή” της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, με τον χαρακτηρισμό “πορτιέρης”, που αφιέρωσε στον απερχόμενο Γραμματέα του κόμματος, να γίνεται… viral, φαίνεται ότι έχει ουρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης πληροφορήθηκε ......

Παραιτείται ο Παναγιώτης Φαρμάκης απο πρόεδρος του Τοπικού συμβουλίου

Την παραίτηση του από την θέση του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Φιλιατρών πρόκειται να υποβάλει τις επόμενες ημέρες ο τωρινός πρόεδρος του τοπικού Συμβουλίου Παναγιώτης Φαρμάκης.
Αυτό αποκάλυψε από μικροφώνου χθες το μεσημέρι μετά τον αγιασμό των υδάτων στο Λιμενάρι ο Αντιδήμαρχος Φιλιατρών κ. Βασίλης Παπαθεοδοσίου λέγοντας με πόνο καρδιάς και συγκίνηση ότι ο αγαπητός Παναγιώτης Φαρμάκης, ο πρόεδρος μας, ακολουθεί την περπατημένη της Ελλάδας και παίρνει τον δρόμο.....