Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Άγριο φονικό στην Αιτωλοακαρνανία - 22χρονος σκότωσε την μητέρα του με μαχαίρι

Για τον φόνο της 44χρονης μητέρας του κατηγορείται ένας 22χρονος, ο οποίος συνελήφθη απόψε στην περιοχή Παραβόλα της Αιτωλοακαρνανίας.
Σύμφωνα με την .....

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Ο ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ- ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ στο πλαίσιο της προσπάθειας για καλλιέργεια και προαγωγή του πνεύματος του Αθλητισμού και του Πολιτισμού και σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού θα υλοποιήσει Προγράμματα Άθλησης για Όλους μεγάλης διάρκειας περιόδου 2015 – 2016.
Στόχος των .....

Μαζικές προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ απο τον Φορέα κοινωνικής προστασία; του Δήμου Τριφυλίας

Ο Φορέας “Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Αθλητισμού” του Δήμου Τριφυλίας, θα ήθελε να ενημερώσει όλους τους ενδιαφερομένους πως προέβη σε πρόσληψη εποχικού προσωπικού για τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς Κοπανακίου, Κυπαρισσίας, Φιλιατρών και Γαργαλιάνων και του ΚΑΠΗ Φιλιατρών, μέσω δύο προκηρύξεων (ΣΟΧ1/2015 ΣΟΧ2/2015), σε μία προσπάθεια να ενισχύσει τις δομές και την δράση του.

Πιο συγκεκριμένα,....

Η Χρυσοβελώνη προειδοποιεί τους αγρότες: "Δεν θα ρίξετε την κυβέρνηση"

Υψηλούς τόνους χρησιμοποίησε η εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, μιλώντας για το θέμα των αγροτών, καλώντας τους «να λογικευτούν».

«Οι αγρότες δεν .....

Αντίιδραση της Αντωνίας Μπούζα για την επικείμενη κατάργηση της αεροπορικής γραμμής Καλαμάτα - Θεσσαλονίκη

κ.Πρόεδρε

Παρακαλώ όπως στην επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου τεθεί ως θέμα συζήτησης η προοπτική διακοπής της άγονης αεροπορικής σύνδεσης Καλαμάτα-Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Υπουργού Υποδομών κ.Σπίρτζη
«Με περίσκεψη και προβληματισμό βλέπουμε σχεδόν κάθε παραγωγικό τομέα της πατρίδας μας, να τον αντιμετωπίζει η Κυβέρνηση με επιπολαιότητα, ......

Εσπερινός για τον Αγιο Χαράλαμπο και Κοπή Πίτας από την Αδελφότητα Φιλιατρινών Αττικής

H Αδελφότητα Φιλιατρινών Αττικής η «Εράνη», την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 6:30μ.μ., σας προσκαλεί όπως συμμετέχετε στον Εσπερινό μετά Αρτοκλασίας, προς τιμήν του τον Πολιούχου μας Αγίου Χαραλάμπους, που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής (οδό Ακαδημίας).

Στην συνέχεια και ώρα 8:00μ.μ., θα ακολουθήσει .....

Φιλιατρά: Το εφημερεύον φαρμακείο της εβδομάδας

Την εβδομάδα από 08 Φεβρουαρίου 2016 έως και 14 Φεβρουαρίου 2016 εφημερεύει το φαρμακείο:

Αλκη Ξύγκα

Tηλ: 2761 0 33 560

Κιν. 697 76 92 544

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι εφημερίες των Φαρμακείων ξεκινούν κάθε Δευτέρα στις 08:00 ακριβώς και λήγουν ξημερώματα της άλλης Δευτέρας στις 07:59 το πρωί.

Info: Από το smartphone σας με κλικ σε κάποιο από τα τηλεφωνικά νούμερα, τα καλείτε απευθείας.

Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας: Για την Ελλάδα ρε γαμώτο!

Ο Εμπορικός κόσμος της Κυπαρισσίας, όλοι οι συνάδελφοι, οι επαγγελματίες όλων των κλάδων, όπως και οι μικροβιοτέχνες, με την καθολική συμμετοχή μας στην απεργία στείλαμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση και αποδέκτη, στο εσωτερικό της χώρας, αλλά και στο εξωτερικό: Ως εδώ τα φορομπηχτικά μέτρα! Ως εδώ η φτωχοποίηση! Ως εδώ η εξαθλίωση! Η Ελληνική αγορά στενάζει, ο Έλληνας έμπορος κι επαγγελματίες έχει .......

Φιλιατρά: Ανοικτά πρωί και απόγευμα τα καταστήματα

Την Δευτέρα 8-2-2016 τα καταστήματα της πόλης των Φιλιατρών θα είναι ανοικτά πρωί-απόγευμα ώστε να εξυπηρετηθούν οι καταναλωτές για τις εορταστικές τους αγορές ενόψει της γιορτής του πολιούχου της πόλης μας του Αγίου Χαραλάμπους.