Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

ΜΠΛΟΚΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ: Δείτε τις ώρες που θα είναι το Σάββατο κλειστός ο κόμβος



Μετά από δυο συνεχόμενες μέρες που η Συντονιστική επιτροπή των αγροτών της Τριφυλίας αποφάσισε να κρατήσει τα δυο τελευταία απογεύματα επ αόριστον κλειστό τον κόμβο, σήμερα η απόφαση που ......

Φιλικός αγώνας ακαδημιών Εράνης και Παμίσου για την προτομή του Παναγιώτη Παπαχριστόπουλου

Ο Όμιλος Δράσεων και Πολιτισμού σε συνεργασία με τη διοίκηση της Εράνης, διοργανώνουν την Κυριακή 21-2-1016 και ώρα 12 το μεσημέρι και στο παλιό γήπεδο της Εράνης, φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων της Ακαδημίας Εράνης και της Ακαδημίας Παμίσου Μεσσήνης, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για την ανέγερση της προτομής του Παναγιώτη Παπαχριστόπουλου.

Θεωρήσαμε ότι είναι ο ......

Με Μεσσηνιακό ενδιαφέρον η Έκθεση Τουρισμού ΒΙΤ στο Μιλάνο της Ιταλίας

Από τις 11/2 έως και τις 13/2 πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο της Ιταλίας, η μεγάλη τουριστική έκθεση της Ευρώπης ΒΙΤ 2016 , στην οποία συμμετείχε με δικό της περίπτερο η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η μεγάλη αυτή .....

Καταδικαστική απόφαση σε βάρος Κουτσούλη για συκοφαντική δυφήμιση εναντίον Κατσίβελα.

10 χιλιάδες ευρώ το "κοστούμι" για τον Δημήτρη Κουτσούλη

Καθαρογράφηκε επιτέλους η απόφαση του Πρωτοδικείου Κυπαρισσίας για την εκδίκαση της αγωγής που είχε καταθέσει ο Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας εναντίον του Δημοτικού Συμβουλου και αντιπροέδρου του Δημοτικού συμβουλίου Δημήτρη Κουτσούλη, ζητώντας του μάλιστα αποζημίωση ύψους 150.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση και ......

Παραμένουν πιστοί στις θέσεις τους οι Αγρότες της Τριφυλίας



Έχοντας σαν βάση τις αρχικές τους θέσεις οι αγρότες της Τριφυλίας, συνεχίζουν τον δίκαιο και καθόλα καθαρό αγώνα τους για να μην αφανιστούν.
Μετα την χθεσινοβραδινή Γενική τους συνέλευση που έγινε στο .....

Live Αθλητικές μεταδόσεις της Παρασκευής 19.2.2016

Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα των μεταδόσεων για σήμερα Παρασκευή.
Το πρόγραμμα μπορείτε να το κατεβάσετε αν θέλετε και στον υπολογιστή σας