Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

ΜΠΛΟΚΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ: Δείτε πότε θα είναι κλειστός ο κόμβος την Κυριακή



Συνεχίζουν οι αγρότες της Τριφυλίας τις κινητοποιήσεις τους στον κόμβο του Καλού Νερού ενάντια στο ασαλισυτικό και φορολογικό νομοσχέδιο της "¨αριστερής" κυβέρνησης που θέλει α τους αφανίσει και να τους πετάξει από τα χωράφια τους.
Σήμερα το απόγευμα μετά τον τρίωρο αποκλεισμό του κόμβου, η Συντονιστική επιτροπή των αγροτών της Τριφυλίας συνεδρίασε και αποφάσισε την περαιτέρω στάση τους

ΘΕΡΜΑ ΣΤΓΧΑΡΗΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΚΩ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

Θερμά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της Εράνης κ. Γιάννη Δρακόπουλο για τον ποδοσφαιρικό αγώνα και στον εμπνευστή αυτού κ.Γιάννη Αλεξανδρόπουλο.

Χειρονομίες που τους τιμούν προσωπικά.

Πάντοτε επ' αγαθώ των Φιλιατρών.

Φεύγει ο ΕΝΦΙΑ και επανέχεται ο ΦΑΠας

Στα σκαριά έχει το υπουργείο Οικονομικών τον νέο φόρο ακινήτων που θα αντικαταστήσει τον ΕΝΦΙΑ.

Όπως αναφέρει σε .....

ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΑΝΟΣ: ΣΥΓΧΑΡΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΑΝΗ!

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΟΜΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΘΕΡΜΑ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΡΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΥΤΗΣ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ, ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΚΑΙ ΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΠΟΥΛΩΝ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
Η ΕΡΑΝΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ Ο ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΣ ΣΚΑΠΑΝΕΥΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ, ΜΕ ΕΝΑ ......

Ριζικές αλλαγές στην εισφορά αλληλεγγύης

Ριζικές αλλαγές στην ειδική εισφορά αλληλεγγύης με κέρδη, ζημιές αλλά και ουδέτερο αποτέλεσμα για τους φορολογούμενους ανάλογα το ύψος του εισοδήματός τους προβλέπει η κυβερνητική παράταση προς τους δανειστές.

Όπως αναφέρει το ......

Live Αθλητικές μεταδόσεις του Σαββάτου 20.2.2016

Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα των μεταδόσεων για σήμερα Σάββατο.
Το πρόγραμμα μπορείτε να το κατεβάσετε αν θέλετε και στον υπολογιστή σας