Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Πρόσκληση συμμετοχής στο Φιλιατρινό Καρναβάλι 2016

Καλούνται τα μέλη (και μη) του Συλλόγου μας να δηλώσουν συμμετοχή για το Φιλιατρινό καρναβάλι.

Είναι σημαντικό.......

Τέλος(???) το μπλόκο των αγροτών στο Καλό Νερό.



Άνοιξε λίγα λεπτά μετπά τις 12 το μεσημέρι το μπλόκο του Καλού Νερού μετά από δίωρο αποκλεισμό του κόμβου που έγινε στις 10 το πρωί.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Φιλιατρά News από τον κόμβο ......

Να πούμε και 'ένα μπράβο στον Alexis... Τσίπρας σε αγρότες: Δεν συμφωνώ με λογικές ποινικοποίησης των κινητοποιήσεων

Κατηγορηματικά αντίθετος στην ποινικοποίηση των κινητοποιήσεων δήλωσε ο πρωθυπουργός στην διάρκεια της σημερινής συνάντησής του με τους αγρότες, τονίζοντας ότι πρέπει να βρεθούν λύσεις μέσα από τον διάλογο και την σύνθεση.

''Πρέπει η έγνοια μας να είναι στη μεγάλη πλειονότητα του αγροτικού κόσμου που περνάει δύσκολα'', είπε ο πρωθυπουργός υποδεχόμενος εκπροσώπους των αγροτών στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με τον ιδιο:......

Εκοψαν την πίτα τους στον Σύνδεσμο Σιδηροκαστριτών Τριφυλίας

Ο Σύνδεσμος Σιδηροκαστριτών Τριφυλίας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στην Αθήνα την Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016, και βράβευσε τον τελευταίο εν ζωή από τους ιδρυτές του το 1952, κ. Παναγιώτη Μανούσο, τον μέχρι πρότινος αστυνομικό διευθυντή Μεσσηνίας και νυν αστυνομικό διευθυντή .....

Ενημέρωση για την Εποχική γρίπη και την γρίπη Η1Ν1 στο ΚΑΠΗ Φιλιατρών

Την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016 στις 6 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του ΚΑΠΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ομιλία με ένα πολύ επίκαιρο ιατρικό θέμα " ΕΠΟΧΙΚΗ ΓΡΙΠΗ ΚΑΙ ΓΡΙΠΗ Η1Ν1 ".

Το θέμα παρουσίασε η Νοσηλεύτρια Μαρία Γεωργούλη για τα μέλη και φίλους του ΚΑΠΗ. Υπήρχε αρκετή συμμετοχή και είναι .....

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Τριφυλίας το 1ο Forum Τουρισμού

Με επιτυχία διεξήχθησαν οι εργασίες του 1ο Forum Τουρισμού Τριφυλίας, την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016, με θέμα «Τουριστική συνείδηση και δυνατότητες ανάπτυξης της περιοχής» στην Αίθουσα «Αλέκος Παπαδόπουλος» στην Κυπαρισσία.

Ο Δήμος Τριφυλίας και η Ένωση Ξενοδόχων & Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Τριφυλίας ευχαριστούν θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης για την ευγενική τους συμμετοχή στη διοργάνωση :

Ιωάννης Κατσόυλας: Μοιράστηκαν πορτοκάλαια σε μαθητλε όλων των βαθμίδων

Το διήμερο 23 και 24/2/2016 , από το Δήμο Τριφυλίας και τη Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου , έγινε διανομή 49.350 κιλών πορτοκαλιών.
Ωφελημένοι, όλοι ......

Live Αθλητικές μεταδόσεις της Πέμπτης 25.2.2016

Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα των μεταδόσεων για σήμερα Πέμπτη.
Το πρόγραμμα μπορείτε να το κατεβάσετε αν θέλετε και στον υπολογιστή σας