Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΩΝ!!!

Με πολύ κέφι, πλούσιο σε ιδέες, φαντασία και χιούμορ πραγματοποιήθηκε για άλλη μια χρονιά το Φιλιατρινό Καρναβάλι, την Κυριακή 13 Μαρτίου 2016.

Για άλλη μια χρονιά η καρδιά της αποκριάς για την Τριφυλία κτύπησε στα Φιλιατρά! Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες ......

Ελληνοτουρκικά & Προσφυγικό: Αινιγματικά Μηνύματα & Πράξεις…

Αρθρο του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου στο Φιλιατρά News

Διαβάζω, βλέπω και ακούω στα ΜΜΕ ότι ήταν «επιτυχημένη» η επίσκεψη του Πρωθυπουργού μας κ Τσίπρα και της Ομάδας Υπουργών που τον συνόδευσε στο πρόσφατο ταξίδι του στη Σμύρνη όπου έγιναν οι διμερείς συνομιλίες με την Τούρκο Πρωθυπουργό κ Νταβούτογλου και τη δική του ομάδα Υπουργών…
Θυμήθηκα τη Σμυρνιά ......

Βιβλιάριο υγείας ανασφάλιστων: Οι δικαιούχοι, τα κριτήρια, οι παροχές

Εγκύκλιο εξέδωσε το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την διαδικασία έκδοσης βιβλιαρίου για τους ανασφάλιστους και όσους ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο, μέχρι την έκδοση της σχετικής ΚΥΑ (ΚΥΑ 139491/2006, ΦΕΚ 1747 τ.Β στο πλαίσιο του ν. 4368/2016):

Δικαιούνται δωρεάν .....

Γενική Συνέλευση στον Σκακιστικό Όμιλο Φιλιατρών

Ο Σκακιστικός Όμιλος Φιλιατρών καλεί τα μέλη και τους φίλους του σε τακτική Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 20 Μαρτίου και ώρα 10:00, στο Φουρναράκειο Πνευματικό Κέντρο, με σκοπό την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής επιτροπής.

Όποιος από τα μέλη .....

Την Κυριακή 27 Μαρτίου αλλάζουμε ώρα. Πάμε μία ώρα μπροστά.


Αλλάζει από τα ξημερώματα της Κυριακής 27 Μαρτίου η ώρα, καθώς θα πρέπει να γυρίσουμε όλοι μας το ρολόι μία ώρα μπροστά καθώς τίθεται σε εφαρμογή το μέτρο της θερινής ώρας.

Έτσι λοιπόν στις 03:00 τα ξημερώματα της Κυριακής 27/3 θα πρέπει να ......

Ποιες ειδικότητες θα συγχωνευτούν σε ΕΠΑΛ και Γενικό Λύκειο

Προβληματισμό προκάλεσε στους εκπαιδευτικούς η πρόσφατη τοποθέτηση του υπουργού Παιδείας στην Επιτροπή Μορφωτικών υποθέσεων της Βουλής που αφορά τον περιορισμό του αναλυτικού προγράμματος και των μαθημάτων.

Στην ομιλία του ......