Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Πρόσκληση σε Φιλικό Αγώνα Παλαιμάχων,

Η Εράνη Φιλιατυρών καλεί τους φιλάθλους στο γήπεδο την Δευτέρα 18/4 και ώρα 17:30 για να παρακολουθήσουν ένα ξεχωριστό ποδοσφαιρικό αγώνα παλαιμάχων ανάμεσα στην Εράνη και την Μεθώνη.

Αναβολή φιλιικού αγώνα ακαδημών Εράνης - Φιγαλείας

Η Εράνη Φιλιατρών ανακοινώνει ότι αναβάλλεται ο Κυριακάτικος φιλικός αγώνας ανάμεσα στις ακαδημίες της Εράνης και της Φιγαλείας λόγω αδυναμίας της ομάδας της Φιγαλείας να παρευρεθεί στον αγώνα της Κυριακής.

Αντί για τον αγώνα θα .....

Αρχίζει το Κύπελλο Ελλάδας με άδειες εξέδρες στους ημιτελικούς και με μαθητές στον τελικό

Το υφυπουργείο Αθλητισμού υπέγραψε σήμερα την απόφαση για την επανέναρξη του Κυπέλλου Ελλάδος και την απέστειλε στην ΕΠΟ.

Προκειμένου να ......

«Πλεύση Ελευθερίας», το Κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Η τέως πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου θα παρουσιάσει στις 19 Απριλίου το νέο της κόμμα «Πλεύση Ελευθερίας», το οποίο έχει για σήμα ένα καραβάκι σε χρώματα γαλάζιο και μωβ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

5 Οδοιπορικό Ιστορίας 1821 Από την Μοτοπαρέα Λεωνιδίου

με την υποστήριξη του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών

Όπως κάθε χρόνο ετσι και φέτος η Μοτοπαρέα Λεωνιδίου Διοργανώνει το 5ο Οδοιπορικό Ιστορίας με θέμα το 1821 και ξεκινά όπως κάθε χρόνο από το Λεωνίδιο και το Καφέ Δίπορτο.

Ο φετινός τερματισμός .....

Αγωνία... για τη δεύτερη δόση του τσεκ των επιδοτήσεων - Στην... αναμονή και οι ενεργοποιήσεις

Όλα του γάµου δύσκολα και η νύφη γκαστρωµένη, µε τις πληρωµές.

Φουρτούνα... στον ΟΠΕΚΕΠΕ για τη δεύτερη δόση του τσεκ και την πράσινη ενίσχυση, σε µια προσπάθεια αφενός να κατευνάσουν τις αντιδράσεις του αγροτικού κόσµου .....