Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Μίλτος Χρυσομάλλης: Ο Καμμένος είναι η "Εθνική μας Κομανέντσι" [ VIDEO ]

Με έκπληξη ακούσαμε από το Βήμα της Βουλής τον υπουργό Εθνικής Άμυνας να μιλάει για κλείσιμο του στρατοπέδου της Καλαμάτας και προς αυτήν την κατέυθυνση ήταν και η ανακοίνωση του Υπουργείου που ακολούθησε. Δικαιολόγησε το κλείσιμο του στρατοπέδου ως ισοδύναμο μέτρο για να μην παγώσουν τα ειδικά μισθολόγια, το οποίο η κυβέρνηςη ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και προςωπικά ο κ. Καμμένος ψήφιςε πριν λίγες μέρες.

Η κυβέρνηση ΣΑΜΑΡΑ είχε ήδη .......

Η Αντωνία Μπούζα για τα σενάρια κλεισλιματος του στρατοπέδου Καλαμάτας

ΩΜε έκπληξη και απογοητευση για το επιπεδο σχεδιασμού για μείζονα ζητήματα της πολιτικης ζωης στην πατριδα μας, ακουσα τις δηλωσεις του Υπουργού Εθνικης Αμυνας κ,Πάνου Καμμενου σχετικα με την τύχη του Στρατοπέδου Καλαματας.

Η συνδεση των ....

ΒΙΝΤΕΟ με τα βασανιστήρια του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Ένα βίντεο – ντοκουμέντο διάρκειας 2,5 λεπτών βλέπει το φως της δημοσιότητας. Υλικό που περιλαμβάνεται στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Το βίντεo με .....

ΝΟΔΕ κατα Καμμένου για το κλείσιμο του Στρατοπέδου Καλαμάτας. "Θα μας βρεί απέναντι του"

Η ΝΟΔΕ Μεσσηνίας της ΝΔ καταγγέλλει τις δηλώσεις του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου, που αφορούν στο κλείσιμο του στρατοπέδου της Καλαμάτας ως άκρως προσβλητικές. Αυτό που πρωτίστως χαρακτηρίζει τον κ. Καμμένο είναι η αδυναμία του να κρατήσει το λόγο του.

Στις 23 Μαρτίου 2015,...

Περικλής Μαντάς: «Η λειτουργία του στρατοπέδου της Καλαμάτας δεν μπορεί να εξαρτάται από τις εμμονές του κάθε Υπουργού».

Οι χθεσινές δηλώσεις του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου για το στρατόπεδο της Καλαμάτας, είναι άκρως προσβλητικές για τους πολίτες της Καλαμάτας, της Μεσσηνίας και ολόκληρης της Πελοποννήσου.
Αποδεικνύεται για......

Γιάννης Λαμπρόπουλος: Στο στόχαστρο η Μεσσηνία και το Στρατόπεδο «Παπαφλέσσα» για Καμμένο και Τσίπρα.

Έντονη αντίδραση Λαμπρόπουλου για το κλείσιμο του στρατοπέδου Καλαμάτας.

Την έντονη αντίδραση του για το επικείμενο κλείσιμο του στρατοπέδου στην Καλαμάτα εξέφρασε με επιστολή του ο πρώην βουλευτής Μεσσηνίας Γιάννης Λαμπρόπουλος, υποστηρίζοντας ότι η Μεσσηνία βρίσκεται στο στόχαστρο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛΛ.

Αναλυτικά η επιστολή του Γιάννη Λαμπρόπουλου αναφέρει:

Ηπιαν.... μέθυσαν... -όπως πάντα- και τα παράτησαν.


Η φωτογραφία τραβήχτηκε χθες βράδυ στις 00:45 έξω από γνωστό Super Market στην αρχή του Πεζόδρομου μετά από διαμαρτυρία ενός συμπολίτη μας που καθημερινά και πολλές φορές κάθε μέρα διασχίζει τον .....

Ανοικτή Γενική Συνέλευση στον Εξωραϊστικό Σύλλογο Αγίας Κυριακής

Στην έκτακτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου στις 31/5/2016 αποφασίστηκε ομόφωνα να συγκληθεί η γενική συνέλευση ώστε να συζητηθούν τα κατεπείγοντα θέματα: