Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Στην γέφυρα Γαργαλιάνοι - Ρωμανού βρέθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης.

Την γέφυρα του νέου δρόμου Γαργαλιάνοι - Ρωμανού επισκέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Περιερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλη προκειμένου να δείτην πορεία των έργων καθ΄πω υπολείπεται ενας περίπου μήνας για την ολοκλήρωση του.
Στο σημείο τον ....

Το απρόοπτο με τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Γαργαλιάνων

Με το που ξεκίνησε να κάνει δηλώσεις ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγυ γαργαλιάνων Νίκος Σινάνης για τις προσβάσεις εκατέρωθεν των ιδιοκτησιών τους και ενώ ήταν έτοιμος να"χώσει πράμα" όπως λέγεται στην Argo, έπεσε ένας κεραυνός στα πρώτα δευτερόλεπτα της ομιλία του.
Το απρόοπτο ....

Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας: Παραδόθηκε σήμερα από τον εργολάβο το πρώτο τμήμα του ισογείου.

Το πρώτο τμήμα του ισογείου στην Νοσηλευτική μονάδα Κυπαρισσίας παραδόθηκε σήμερα από τον εργολάβο στην διοίκξηση του Νοσοκομείου καθώς ολοκληρώθηκα τα έργα συνολικής ανάπλασης του ισογείου χώρου του Νοσοκομείου προΥπολογισμού περίπου 1 εκατομμυρίου 200 χιλιάδων ευρώ.

Στην παράδοση .....

Αναλυτικό πρόγραμμα ταχύρρυθμου σεμιναρίου μελισσοκομίας

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Τριφυλίας Π.Ε Μεσσηνίας καλεί τους ενδιαφερόμενους να παρακολουθήσουν την τριήμερη ταχύρυθμη εκπαίδευση μελισσοκομίας που διοργανώνεται το τριήμερο 14,15και 16 Ioυνίου 2016 στο κέντρο «Δήμητρα» Κυπαρισσίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής :

Κυπαρισσία: Συναυλία κιθάρας στην αίθουσα Αλέκος Παπαδόπουλος

Το Σάββατο, 11/6/2016 και ώρα 20.30 μ.μ. στην Αίθουσα «Αλέκος Παπαδόπουλος» στην Κυπαρισσία θα πραγματοποιηθεί συναυλία κιθάρας των μαθητών του τμήματος εκμάθησης κιθάρας της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Τριφυλίας με Καθηγητή τον κ. Πετρωνίου Σπύρο.

Επειδή η μουσική .....