Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Εκδήλωση με θέμα Πρόγραμμα νέων Αγροτών στους Γαργαλιάνους

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Τριφυλίας και ο Αγροτικός Σύλλογος Γαργαλιάνων συνδιοργανώνουν εκδήλωση με θέμα:

«ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΓΕΩΡΓΩΝ»

στην βιβλιοθήκη Γαργαλιάνων την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016 στις 8:30 μμ.

Ερχεται το Action 24 στον OTE TV



Είχαμε γράψει μήνες πρίν πως ο OTE TV είχε έρθει σε συμφωνία με το κανάλι Action 24 για ένταξη του τελευταίου στην συνδρομητική πλατφόρμα.
Αν και καθυστέρησε λίγο, τελικά έφτασε η στιγμή που το νέο κανάλι θα .....

Προδημοσίευση πρόσκλησης Νέων Γεωργών

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Τριφυλίας, ανακοινώνει ότι στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις, www.minagric.gr και www.agrotikianaptixi.gr αναρτήθηκε η προδημοσίευση της πρόσκλησης των Νέων Γεωργών (Μέτρο 6.1 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020).

Τα χαρακτηριστικά της πρόσκλησης και του μέτρου είναι τα εξής:.......

Νατάσσα Κυριακοπούλου: Άλλη μια αποτυχία της Κυβέρνησης να προστατεύσει τα συμφέροντα του τόπου

Άλλη μια αποτυχία της Κυβέρνησης να προστατεύσει τα συμφέροντα του τόπου και συγκεκριμένα τη χρήση του ονόματος της φέτας και της ελιάς Καλαμάτας στο πλαίσιο της συμφωνίας ΣΟΕΣ μεταξύ της Ε.Ε. και της Ν. Αφρικής.

Την ώρα που οι ....

Αυτές είναι οι προϋποθέσεις για άρση των capital controls

«Η άρση των capital controls θα γίνει μόλις ικανοποιηθούν ορισμένες βασικές προϋποθέσεις» αναφέρει η πρόεδρος του ΔΣ της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών και της Εθνικής Τράπεζας Λούκα Κατσέλη, σε συνέντευξη στην ημερήσια εφημερίδα της Πάτρας «Πελοπόννησος».

Όπως εξήγησε η ....

Mεγάλη "μάχη" Nova-OTE για την Ευρωλίγκα!

Τον νυν υπέρ πάντων αγώνα θα δώσουν τον επόμενο μήνα (μέσα Ιουλίου) η Nova και ο OTE TV για να αποκτήσουν τα δικαιώματα των τηλεοπτικών μεταδόσεων της Ευρωλίγκας από το 2017, όταν εκπνέει το συμβόλαιο με τη Nova, έως το 2020.

Τα δύο κανάλια ....

Αυστριακές Προεδρικές Εκλογές: συνέχεια στο θρίλερ;

Αρθρο του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου στο Φιλιατρά News

Οι πρόσφατες Προεδρικές εκλογές στην Αυστρία ανησύχησαν την Ευρώπη και τον Κόσμο καθώς στον πρώτο γύρο το Ακροδεξιό Αυστριακό Κόμμα Ελευθερίας κατέγραψε σημαντικά ποσοστά και εξελίχθηκαν σε πρωτοφανές θρίλερ όταν οι δύο αντίπαλοι υποψήφιοι συγκέντρωσαν 50% των ψήφων και το παιχνίδι κρίθηκε στις «επιστολικές» ψήφους.

Δεν έκλεισε, μάλλον, εκεί το θέμα!
Χτές προσέφυγε στην Αυστριακή Δικαιοσύνη αμφισβητώντας το ......

Αλλαγές στη νομιμοποίηση αυθαιρέτων και στα πρόστιμα

Νέο σχέδιο νόμου ετοιμάζει η κυβέρνηση για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων. Το σχέδιο νόμου που επεξεργάζονται οι κυβερνώντες έχει δύο βασικά κριτήρια για ένταξη σε ευνοϊκές ρυθμίσεις. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες:

Η λογική των νέων ....

Έρευνα: Το 71% των Ελλήνων θέλει να φύγουμε από την Ευρώπη

Αισθητή πτώση της υποστήριξης των πολιτών στην Ευρωπαϊκή Ένωση σε πανευρωπαϊκό επίπεδο καταγράφει έρευνα του αμερικανικού κέντρου Pew Research Center.

Πρωταθλήτρια στην .....

Το πρόγραμμα αγώνων του EURO 2016

Καλοκαίρι γεμάτο ποδόσφαιρο!!!!
ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΩΣ ΤΙΣ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ


Ξεκινάει σήμερα το EURO 2016 στην ΕΡΤ και παρακάτω θα βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των αναμετρήσεων για τις ομάδες των 6 ομίλων. Στην πρεμιέρα θα αναμετρηθούν η Γαλλία με την Ρουμανία και ο αγώνας θα μεταδοθεί στις 22:00 το βράδυ.

Η ΕΡΤ έχει αποκλειστικά τα δικαιώματα μετάδοσης του Πανευρωπαϊκού ....