Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Φιλιατρά: "Cinelux" θα ονομάζεται ο νέος Κινηματογράφος που ήδη δημιουργείται

"Cinelux". Αυτό θα είναι το όνομα του νέου κινηματογράφου που δημιουργείται στα Φιλιατρά όπως σας είχαμε ενημερώσει πρώτοι πριν λίγες μέρες.

Ο νέος κινηματογράφος δημιουργείται στον χώρο που ήταν ο παλιός κινηματογράφος του Χατζή, στην .....

Δείτε γιατί το Facebook μάς προτείνει να κάνουμε φίλους συγκεκριμένους ανθρώπους

Είναι γνωστό ότι το Facebook μάς βοηθά να προσθέσουμε καινούριους φίλους μέσω της επιλογής «People you may know»(«Άτομα που ίσως γνωρίζετε»)... γνωρίζετε όμως μετά από ποια διαδικασία τούς επιλέγει

Στην πραγματικότητα, .....

Τον Αύγουστο η «λυπητερή» του ΕΝΦΙΑ στο TAXISnet [ VIDEO ]

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Αλεξιάδης ανέφερε σήμερα ότι το υπουργείο επιδιώκει μέσα στον Αύγουστο να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ και να ανέβουν στο TAXISnet τα εκκαθαριστικά του φόρου ακινήτων.

Όπως ανέφερε ....

Μ.Τ.Π.Υ: Με δύο μέρες καθυστέρηση η καταβολή του μερίσματος

Με καθυστέρηση δύο ημερών, την Παρασκευή 1η Ιουλίου και όχι αύριο, Τετάρτη 29 Ιουνίου, όπως ήταν ο αρχικός προγραμματισμός, πρόκειται να γίνει η καταβολή των μερισμάτων σε 257.755 δικαιούχους.

Η διοίκηση του ......

Οι ειδικότητες;του ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας


Το ΕΠΑ.Λ. Κυπαρισσίας συνεχίζοντας την πολύχρονη παρουσία του στον χώρο της Δευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, ανακοινώνει του τομείς και τις ειδικότητες που θα λειτουργήσουν για το νέο Σχολικό Έτος 2016 – 17, καθώς και τις προϋποθέσεις εγγραφής.

ΤΟΜΕΙΣ ΤΟΥ 1ου ΕΠΑΛ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ....

Φικιατρά: Πρόσκληση για τον Εορτασμό της Παναγίας της Βλαχέρνας.

Σας προσκαλούμε στον εορτασμό της θρησκευτικής γιορτής του Συλλόγου μας, την εορτή της Παναγίας της Βλαχέρνας, την Παρασκευή 1/6/2016 και το Σάββατο 2/6/2016 στο Πάρκο του Συλλόγου μας.

Την Παρασκευή.....

Φιλιατρά: Παράσταση μπαλέττου στο πάρκο της Βλαχέρνας

Την Τετάρτη 29 Ιουνίου και ώρα 21:00 θα πραγματοποιηθεί παράσταση μπαλέττου στο πάρκο της Βλαχέρνας

Θα συμμετάσχουν ......

Δήλωση- απάντηση στον Βουλευτή Κο Π. Κωνσταντινέα.

Κύριε Κωνσταντινέα, σας ψηφίσαμε για να υπηρετείτε το συμφέρον των πολιτών, δίκαια ακομμάτιστα κι όχι με άλλα κριτήρια..., όπως συνέβαινε πάλε ποτέ.

Η αλήθεια είναι ......

Δήμος Τριφυλίας σε Κωνσταντινέα: "Η Τριφυλία δεν είναι «καραγκιόζ μπερντέ», που ο καθένας μπορεί να δίνει την παράσταση του "

Σκληρή απάντηση στις δηλώσεις του Βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Κωνσταντινέα έδωσε η Δημοτική αρχή Τριφυλίας για το επικείμενο κλείσιμο των αστυνομικών τμημάτων Κοπανακίου και Φιλιατρών.

Η απάντηση του Δήμου αναφέρει:.....

Ξεκίνησε η επιβολή φόρου 10% στην συνδρομητική τηλεόραση (εγκύκλιος)

Εγκύκλιο για την επιβολή τέλους 10% στην συνδρομητική τηλεόραση, όπως αυτό εγκρίθηκε από την Βουλή κατά την πρόσφατη ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, δημοσιοποίησε η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων του υπουργείου Οικονομικών.

Η επιβολή του τέλους συνδρομητικής τηλεόρασης, όπως αναφέρεται στην εγκύκλιο, «αρχίζει
από 1.6.2016 και καταλαμβάνουν λογαριασμούς που εκδίδονται από την ημερομηνία αυτή και μετά».

Δείτε τη σχετική εγκύκλιο