Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

ΟΤΕ TV: Νέο πρόγραμμα για το OTE CINEMA 4 HD και αναβάθμιση του OTE CINEMA 2 σε HD

Από την Παρασκευή 1η Ιουλίου, το πρόγραμμα του ΟΤΕ CINEMA 4HD αλλάζει.
Το κανάλι θα φιλοξενεί εξ ολοκλήρου το πλούσιο πρόγραμμα του ΟΤΕ TV σε ξένες τηλεοπτικές σειρές, προβάλλοντας κάθε βράδυ στις 22.00 και τις 23.00 τους νέους κύκλους σειρών, σε 1η προβολή αμέσως μετά την Αμερική και την Μ.Βρετανία, και στις υπόλοιπες τηλεοπτικές ζώνες δημοφιλείς σειρές σε 2η προβολή, μαραθωνίους κύκλων κ.ά.

Η μεγάλη πρεμιέρα του Ιουλίου είναι ο 2ος κύκλος του Mr. Robot του .....

Έρχεται στις 27 Αυγούστου η 4η Λευκή Νύχτα Καλαμάτας.

Όσοι αγωνιούσαν, στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας αποφασίστηκε, σε συνεννόηση με τον Εμπορικό Σύλλογο και το Σύλλογο Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, να πραγματοποιηθεί και φέτος η “Λευκή Νύχτα”, το Σάββατο 27 Αυγούστου, μέχρι το ....

ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ 2ο BASKETBALL CAMP ΕΡΑΝΗΣ 2016

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 4-7-2016 ΣΤΙΣ 10.00 ΠΜ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ BASKETBALL CAMP ΤΗΣ ΕΡΑΝΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΣΑΚΩΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟ.

ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ, ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΝ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ.

ΝΗΠΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ 10.00-12.00 ΠΜ,

ΠΑΙΔΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ- ΛΥΚΕΙΟΥ 8.00-9.30 ΜΜ

Νέο “κανόνι”: Στο άρθρο 99 & η Jetoil του Ομίλου Μαμιδάκη

Μετά τον «Μαρινόπουλο», την υπαγωγή της στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα, ζητά με αίτηση που κατατέθηκε στις 9 Ιουνίου και η εταιρεία Jetoil του Ομίλου Μαμιδάκη.
Η εταιρεία κατέχει ......