Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

Η τελική ανταπάντηση από το Φιλιατρά News στην απάντηση της κυρίας Παντελάκη

Πριν ξεκινήσω την απάντηση μου στην δική σας τοποθέτηση – απάντηση σας λέω ένα ευχαριστώ που επιτέλους αποφασίσατε να απαντήσετε σε ένα «ανώνυμο» δημοσίευμα εναντίον σας.
Αν θυμάστε καιτοι αρθρογραφώ σε ένα έγκριτο διαδικτυακό τόπο που έχει συνδεθεί άρρηκτα με τον τόπο μας τα Φιλιατρά, μου είχατε απαντήσει ρητά και .....

Απάντηση από την κ. Παντελάκη για το δημοσίευμα μας

Απάντηση απέστειλε σήμερα το απόγευμα η κ. Παντελάκη σχετικά με την χθεσινή ανάρτηση - κριτική που της ασκήθηκε για την συμμετοχή της σε μια σύσκεψη για την σχεδίαση του μέλλοντος του τόπου μας απουσία των εκλεγμένων από την Φιλιατρινή κοινωνία εκπροσώπων της.

Καλωσορίζω την απάντηση της και σε νεότερη ανάρτηση θα ανταπαντήσω στα γραφόμενα της.
Ας δούμε λοιπόν τι λέει:....

ΜΗΝΥΜΑ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΡΥΠΑΝΣΗ ΠΟΤΑΜΟΥ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Σας γνωρίζω ότι απο το περσινό καλοκαίρι του 2015 είχα αποτανθεί στον αντιδήμαρχο κύριο Παπαθεοδοσίου και στον τότε πρόεδρο της δημοτικής ενότητας Φιλατρών σχετικά με τον καθαρισμό του ποταμιού που εκβάλλει στην παραλία της Αγίας Κυριακής και για άλλα θέματα και έλαβα την ......

Ωπα Ωπα Ωπα.... Τι έχουμε εδω?? Η κ. Παντελάκη ως τι συζητά για το μελλον του τόπου μας???

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 18:19

Μια τεράστια έκπληξη με περίμενε μόλις μπήκα στο φατσοβιβλίο (Facebook) και μου σκάει στην αρχική σελίδα post του Πεαρικλή Μαντά.

"Συναντήσεις εργασίας σήμερα σε Φιλιατρά και Κυπαρισσία. Οργανωμένα και μεθοδικά σχεδιάζουμε το μέλλον του τόπου μας!!!
Και έχει 3 φωτογραφίες.....

Αυτό θα πει καλή ψαριά – Έπιασαν τόνο 105 κιλών στη Μαραθόπολη!

Την «ψαριά» του καλοκαιριού έκαναν οι Αντώνης Κατρίτσης και Αργύρης Πολίτης, επαγγελματίες ψαράδες από τη Μαραθόπολη, ψαρεύοντας έναν τεράστιο τόνο βάρους περίπου 105 κιλών και ύψους 1.80 μέτρων!

Τον τόνο το έπιασαν .....

Τρίτη η Ελλάδα στην παγκόσμια παραγωγή ελαιολάδου το 2016-2017

Μόλις τρεις μήνες πριν ξεκινήσει η συγκομιδή της ελιάς στις μεγάλες ελαιοπαραγωγές χώρες της Μεσογείου, η διεθνής εταιρεία παροχής τεχνολογικών υπηρεσιών στην βιομηχανία τροφίμων GEA Iberia κάνει μια πρώτη εκτίμηση για το τι θα φέρει η επόμενη περίοδος 2016/17.

Σύμφωνα με τη μελέτη που πραγματοποίησε, η εταιρεία προβλέπει .....

"Αιδώς Αργείοι! Η Νέμεσις πλησιάζει"

Αίφνης οι υπερασπιστές των μπαχαλάκηδων, που δρουν ανενόχλητοι κάνοντας «ντου» σε αεροδρόμια και κάνεις δεν τους συλλαμβάνει, έβαλαν μπροστάρη τον κ. Κωνσταντινέα, ο οποίος με περίσσιο θράσος εισηγείται αναδιαρθρώσεις στις αστυνομικές υπηρεσίες της Μεσσηνίας και κατηγορεί τους .....

ΔΗΜΟΣΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ-ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ

Μετά από 3 χρόνια συλλογικής προσπάθειας για τη διατήρηση-αναβάθμιση-στήριξη και προοπτική μίας κοιτίδας γνώσης σε μία μικρή κωμόπολη της Μεσσηνίας το Πεταλίδι, ως πρόεδρος του Εφορευτικού Συμβουλίου Πεταλιδίου, θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη του Συμβουλίου για την ανιδιοτελή προσφορά τους , το Διευθυντή και τους εκπαιδευτικούς που προσέφεραν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους για να διατηρηθεί, να στελεχωθεί και να ......

Συγκροτήθηκε σε σώμα το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών

Συστάθηκε χθές Παρασκευή 8-7-2016 το διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών μετά από συγκέντρωση και ψηφοφορία των νεοεκλεγέντων μελών.