Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

Φιλιατρά: Στην υπερκατανάλωση οφειλόταν η διακοπή νερού όλο το βραδυ. Ενδέχεται να ξαναγίνει αν δεν ελλατωθει η κατανάλωση.

Πολλά ήταν τα παράπονα που βρήκαμε σήμερα το πρώι στο inbox του Filiatra News και στάλθηκαν κατα την διάρκεια της χθεσινής βραδιάς σχετικά με τις στερεμένες βρύσες που υπήρξαν στην πόλη.

Τα παράπονα .....

Χωρίς «Νομική Δέσμευση» το αποτέλεσμα του Βρετανικού Δημοψηφίσματος;!...

Αρθρο του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου στο Φιλιατρά News

Το πρόσφατο Βρετανικό Δημοψήφισμα για BREXIT προφανώς έχει μπροστά του «μακρύ δρόμο» καθώς από χτες το βράδυ και σήμερα, ξημερώματα Δευτέρας 11ης Ιουλίου, κάνει τον γύρο των Βρετανικών και Διεθνών ΜΜΕ η επιστολή που υπογράφουν 1,000 γνωστοί Άγγλοι Νομικοί και απευθύνεται στον νυν Πρωθυπουργό κ David Cameron,

Η κεντρική θέση της επιστολή επικεντρώνεται σε έλλειψη .....

Παραίτηση -κόλαφος Σπύρου Τζόκα για την πλειοψηφία της ΕΝ.ΠΕ. Ετοιμάζεται ο αντι-Καλλικράτης

του Περικλή Καπετανόπουλου
δημοσιογράφου


Με επιστολή-κόλαφο για την πλειοψηφία του Δ.Σ της ΕΝ.ΠΕ, παραιτήθηκε από την επιτροπή αναθεώρησης του Καλλικράτη, ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αθηνας και πρώην δήμαρχος Καισαριανής Σπύρος Τζόκας.

Η συγκρότηση και.....

Ανατροπή στις αγροτικές επιδοτήσεις φέρνει η αναθεώρηση της ΚΑΠ

Η εθνική πρόταση για την ενδιάμεση αναθεώρηση της νέας ΚΑΠ, η οποία θα πρέπει να αποσταλεί στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή από την ελληνική κυβέρνηση μέχρι τα τέλη Ιουλίου, έχει ως αποτέλεσμα την αναδιανομή των αγροτικών επιδοτήσεων.

Σύμφωνα με το ......

Παρατείνεται η προθεσμία αντικατάστασης των παλαιών επαγγελματικών αδειών

Το Τμήμα Επαγγέλματος της Δ/νσης Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας ανακοινώνει, ότι σύμφωνα με το άρθρο 16 του Ν. 4403 (ΦΕΚ125/Α/7-7-2016), κεφάλαιο Γ΄, η προθεσμία αντικατάστασης των παλαιών επαγγελματικών αδειών των υδραυλικών, των .....

ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΓΑΓΓΡΑΙΝΩΔΟΥΣ ΧΟΛΟΚΥΣΤΙΤΙΔΑΣ ΣΕ 92ΧΡΟΝΟ ΑΣΘΕΝΗ

Η λαπαροσκοπική χειρουργική δίνει λύση ακόμα και σε ιδιαίτερα δύσκολες περιπτώσεις που έχουν ανάγκη επέμβασης και ειδικά όταν πρόκειται για ιδιαίτερα ηλικιωμένο άτομο, με επιβαρυμένη υγεία και με ερωτηματικά για την εξέλιξη της όλης επεμβατικής διαδικασίας.

Αυτό δεν επηρέασε τον Χειρουργό-Λαπαροσκόπο Γιώργο Σάμπαλη, Διευθυντή Χειρουργό της Ευρωκλινικής Αθηνών και την ομάδα ......

Φορολογικές δηλώσεις 2016: Τα πρόστιμα για εκπρόθεσμη υποβολή δήλωσης

Μετά από τις σχετικές δηλώσεις του Τρύφωνα Αλεξιάδη τις τελευταίες ημέρες ότι δεν θα δοθεί άλλο περιθώριο για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων συσχετίζοντας τη μάλιστα με τον αριθμό των δόσεων του ΕΝΦΙΑ, το υπουργείο Οικονομικών, έδωσε ....

Πρεμιέρα σήμερα Δευτέρα για τον κινηματογράφο Cine Lux. Τοπρόγραμμα προβολών μέχρι και τον Σεπτέμβριο

Ξεκινά σήμερα τις προβολές του ο νέος κινηματογρλάφος στα Φιλιατρα Cine Lux.
Όπως ανακοινώθηκε από τον υπεύθυνο του κινηματογράφου κ. Φώτη Γεωργόπουλο, η πρώτη επαφή θα είναι με τους μικρούς φίλους του Cinema αλλα και όσους νιώθουν μικροί.

Το πρόγραμμα προβολών έχει ως εξής: .....

Σήμερα ξεκινούν οι θερινές εκπτώσεις

Ξεκινούν σήμερα Δευτέρα 11 Ιουλίου οι καλοκαιρινές εκπτώσεις στα εμπορικά καταστήματα και θα διαρκέσουν μέχρι τις 31 Αυγούστου.

Έτσι, και για τον επόμενο ενάμισυ μήνα, οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις .....

Φιλιατρά: Το εφημερεύον φαρμακείο για όλη την εβδομάδα

Την εβδομάδα από 11 Ιουλίου έως 17 Ιουλίου 2016 εφημερεύει το φαρμακείο:

Αικατερίνη Βορίση

Tηλ: 2761 0 34 065

Κιν. 694 61 04 914

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι εφημερίες των Φαρμακείων ξεκινούν κάθε Δευτέρα στις 08:00 ακριβώς και λήγουν ξημερώματα της άλλης Δευτέρας στις 07:59 το πρωί.

Info: Από το smartphone σας με κλικ σε κάποιο από τα τηλεφωνικά νούμερα, τα καλείτε απευθείας.