Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Σε δύο στρατόπεδα οι δήμαρχοι της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τα απορρίμματα

Συνεδρίασε ο ΦοΔΣΑ περιφέρειας Πελοποννήσου την Δευτέρα 11 Ιουλίου στο Πνευματικό Κέντρο στην Τρίπολη μετά την πλήρη οικονομική κατάρρευση του Φορέα με τους μπλοκαρισμένους .....

Παιδικοί σταθμοί: Νέες οδηγίες από την ΕΕΤΑΑ – Αίτηση, προθεσμίες & δικαιολογητικά

Νέες ΟΔΗΓΙΕΣ προς τους γονείς που επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζώης» που αφορά στους παιδικούς σταθμούς, δίνονται από την ΕΕΤΑΑ

Σύμφωνα με αυτές .....

Άγριο «κράξιμο» Αποστόλου από αγρότες: Δεν θα πληρώσουμε εμείς τα Μνημόνιά σας! (vid)

«ΕΞΑΨΑΛΜΟΣ» ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ - ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ

«Το τρίτο Μνημόνιο ....

ΔΩΡΕΑΝ ηλεκτρονικό βιβλίο του Γιώργου Πιπερόπουλου στο διαδίκτυο…

Κυκλοφόρησε σε ηλεκτρονική μορφή (pdf) στην αγγλική γλώσσα καθώς απευθύνεται στο διεθνές αναγνωστικό κοινό, από τις εκδόσεις Bookboon.com, το νέο βιβλίο του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου με τίτλο:
«Control Your Stress & Manage your Time»
Πρόκειται για μια καινοτόμο δημιουργία – παράκαμψη από παραδοσιακές «πώς-να-το-κάνετε» προσεγγίσεις που αφορούν στον έλεγχο του άγχους και στην διαχείριση χρόνου.
Το βιβλίο απευθύνεται .....

Α.Τ. Φιλιατρών: Συμβουλες αντιμετώπισης τηλεφωνικής απάτης

Το αστυνομικό τμήμα Φιλιατρών μέσα από ένα φυλλάδιο ενημερώνει τους πολίτες για το πως μπορούν να αντιμεωπίσουν μια τηλεφωνική απάη ου σν σκοπό γης έχει ν' αποσπάσει χρήμα από τα θύματα τους συνήθως μεγάλης ηλικίας άτομα.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΑΣ να ......

OTE TV : Ξεκινά τη διάθεση της υπηρεσίας multi room

Ξεκινά απο τον OTE TV η διάθεση της νέας υπηρεσίας multi room που θα δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές, να παρακολουθούν διαφορετικά κανάλια της πλατφόρμας στις τηλεοράσεις του σπιτιού τους. Κάθε συνδρομητής θα μπορεί να έχει σπίτι του μέχρι και τρείς (3) αποκωδικοποιητές, ώστε να επιλέγει ανεξάρτητα τι θα παρακολουθήσει είτε στο σαλόνι είτε στο υπνοδωμάτιο του.

Αρχικά, η υπηρεσία θα ....