Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Καταγγελία Ασημακόπουλου για παραχώρηση χώρου στους Μουσουλμάνους για το Ραμαζάνι.

Θα ήθελα να καταγγείλω την στάση της Δημοτικής Αρχής γιατί ενώ σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ήταν εναντίον στο να ορίσει και να παραχωρήσει χώρο για εγκατάσταση προσφύγων και μεταναστών ή όπως ο καθένας τους ονομάζει, την ίδια ώρα προχωράει όπως πληροφορήθηκα σε παραχώρηση χώρου σε μουσουλμάνους που έχουν εισέλθει και κατοικούν παράνομα στην ......

Νεα διορθωτική επιστολή συμπαράστασης Πατούλη προς Δημάρχους της Μεσσηνίας.

Στο τέλος της ανάρτησης υπάρχει σχόλιο για το θέμα

Γ. Πατούλης: «Καλώ την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της και να διευκολύνει το έργο της αυτοδιοίκησης βάζοντας φρένο σε κάθε είδους προσκόμματα»

Επιστολές συμπαράστασης προς τους Δημάρχους .....

Nova: "Στήριξη" στους συνδρομητές της στη Μεσσηνία

H Nova ενημερώνει ότι στηρίζει τους συνδρομητές της στην Καλαμάτα και στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας, που δοκιμάζονται αυτές τις ημέρες από την πρόσφατη θεομηνία, προχωρώντας σε μία σειρά ενεργειών με στόχο τη διευκόλυνσή τους.

Συγκεκριμένα και για όλο τον Σεπτέμβριο:

Παραολυμπιακοί 2016: “Χρυσός” ο Κωνσταντινίδης, “χάλκινος” ο Ζησίδης στη σφαίρα

Ιδανικότερο ξεκίνημα στους 15ους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο δεν θα μπορούσε να φανταστεί η ελληνική αποστολή.
Μετά το ευρωπαϊκό....

Η Εκπομπή Πάμε Ελλαδα Στην Τριφυλία

Η εκπομπή "Πάμε Ελλάδα" σ ένα ταξίδι της με προορισμό την Ελληνική Περιφέρεια επισκέφτηκε χθες, 7 Σεπτεμβρίου, το Δήμο μας.

Το οδοιπορικό ....

Δημος Τριφυλίας: Ευχαριστίες για την βοήθεια στο Επισιτιστικό πρόγραμμα

Ο Δήμος Τριφυλίας & η Κοινωφελής Επιχείρηση στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών κοινωνικής στήριξης των οικονομικά αδύναμων πολιτών της Τριφυλίας και υλοποίησης του ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ & ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ» διένειμε είδη υλικής συνδρομής (τρόφιμα, καθαριστικά και βρεφικά είδη) στις 2, 5 & 6 Σεπτεμβρίου 2016.

Ευχαριστούμε θερμά .....

Π.Ε. Μεσσηνίας: Συγκροτήθηκαν συνεργεία καταγραφής των προβλημάτων και αποτίμησης των ζημιών

Στο πλαίσιο ενημέρωσης ,καταγραφής των προβλημάτων και αποτίμησης των ζημιών που προκλήθηκαν στο Νομό Μεσσηνίας λόγω της θεομηνίας στις 06-09-2016 και 07-09-2016 πραγματοποιήθηκαν από την Π.Ε. Μεσσηνίας οι εξής ενέργειες:....

Θεομηνία: Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα αποκατάστασης των ζημιών στην πόλη των Φιλιατρών

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, Συνεργεία της δημοτικής ενότητας Φιλιατρών, συνεχίζουν το έργο αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν από την θεομηνία της 6ης Σεπτεμβρίου.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν σε slideshow, το αποφρακτικό εργάζεται πυρετωδώς, για την απομάκρυνση της .....

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΑΜΠΑΖΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ

Τριάντα χρόνια μετά τον καταστροφικό σεισμό θρηνούμε ξανά θύματα στην Μεσσηνία σαν συνέπεια των ακραίων καιρικών φαινόμενων που έπληξαν το νομό μας. Δεν περίμενα πως θα αντιμετωπίζαμε ξανά τόσο δυσάρεστες καταστάσεις και θέλω να εκφράσω τα βαθιά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια μου προς τις οικογένειες των θυμάτων. Στις δύσκολες αυτές ώρες η στήριξη μας πρέπει να είναι άμεση.

Αυτή την στιγμή προέχει η άμεση .....

Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Προσοχή στο νερό ύδρευσης.


Με αφορμή τα έντονα καιρικά φαινόμενα και τις μεγάλες καταστροφές που έπληξαν το νομό μας, εφιστούμε την προσοχή στους κατοίκους και στις επιχειρήσεις τροφίμων:

Σε περίπτωση που το νερό του δικτύου ύδρευσης, παρουσιάζει μεταβολή των ......

Επιστολή συμπαράστασης του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ.Πατούλη στο Δήμαρχο και τους πολίτες της Καλαμάτας

Γ.Πατούλης: «Η ΚΕΔΕ είναι στη διάθεση σας για να συμβάλλει, με όσα μέσα διαθέτει και όπου μπορεί για την επίλυση των προβλημάτων που έχουν προκύψει»

Επιστολή συμπαράστασης .....

Παιδιά, Δάσκαλοι, Γονείς: Καλή Σχολική Χρονιά!

Αρθρο του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου στο Φιλιατρά News

Την ερχόμενη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, μετά τα «πανηγύρια» των εγκαινίων και συνεντεύξεων της 81ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, θα έρθουν στο προσκήνιο χτυποκάρδια, αγωνίες, χαρές και προσδοκίες με το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς.

Ήδη ξεκίνησαν και οι εγγραφές σε ΑΕΙ και ΑΤΕΙ για τα παιδιά που με τις .....

Μήνυμα συμπαράστασης Λαμπρόπουλου στους πληγέντες της θεομηνίας

Μετά τα τελευταία ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τον Νομό μας , θέλω να εκφράσω την βαθύτατη λύπη μου και τα συλλυπητήρια μου στους οικείους , για τον χαμό των συνανθρώπων μας .
Τούτη τη στιγμή προέχει η αποκατάσταση στην......

Έρχονται σαρωτικές αλλαγές στις λαϊκές αγορές

ΘΕΣΠΙΖΕΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ - ΟΙ 10 ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

Καθιερώνεται ηλεκτρονικό μητρώο για παραγωγούς, επαγγελματίες και πλανόδιους. Θα γίνει επανέλεγχος όλων των παλαιών .....