Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Συγκροτήθκαν Επιτροπές καταγραφής και αποτίμησης ζημιών στον Δήμο Τριφυλίας στις 06 και 07-09-2016

Σε συγκρότηση τριμελών επιτροπών για την υποδοχή των αιτήσεων, προχώρησε ο Δήμος Τριφυλίας με απόφαση του Δημάρχου Παναγιώτη Κατσίβελα με σκοπό την καταγραφή και η αποτίμηση των ζημιών που υπέστησαν στην περιοχή του Δήμου Τριφυλίας από τις έντονες βροχοπτώσεις στις 06-09-2016 και 07-09-2016:

Τα συνεργεία θα καταγράψουν ζημιές που έχουν υποστεί:

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΑΜΠΑΖΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Σε απόγνωση βρίσκονται οι αγρότες της Μεσσηνίας που για μια ακόμη φορά βλέπουν τον κόπο τους και τα πολλά χρήματα που έχουν ξοδέψει στις καλλιέργειες τους να χάνονται και να αναγκάζονται να ζήσουν χωρίς εισόδημα.
Η Βιβλική καταστροφή που .....

Απόφαση - σοκ! Επιστρέφουν τον 13ο και 14ο μισθό

Το Ειρηνοδικείο Καλαμάτας έλαβε απόφαση - σοκ, η οποία αν τελεσιδικήσει αναμένεται να προκαλέσει «πονοκέφαλο» στην κυβέρνηση, καθώς αφορά τον 13ο και 14ο μισθό στο δημόσιο.
Το Ειρηνοδικείο δικαίωσε υπαλλήλους που προσέφυγαν για την περικοπή των .....

Πανό με τον Θεδωρή Αλεξα στην Πλατεία Φιλιατρών

Με πρωτοβουλία του Ομίλου Δράσεων και Πολιτισμού, αναρτήθηκε στα Φιλιατρά πανώ για τον αγώνα πυ θα δώσει στους παραολουμπιακούς αγώνες του Ρίο ένα δικό μας παιδί, ο Φιλιατρινός Θοδωρής Αλεξάς.
Έχοντας στο πλευρό του τις ευχές όλων των Φιλιατρινών είμαστε σίγουροι ότι ο .....

Γεροβασίλη: Δικαίωμα της κυβέρνησης να υποδεικνύει στα κανάλια τι θα προβάλλουν

"Ντροπή για τη Δημοκρατία", χαρακτηρίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ τη χθεσινή δήλωση της Όλγας Γεροβασίλη η οποία εγκάλεσε τα ιδιωτικά κανάλια γιατί δεν έκοψαν το πρόγραμμά τους για να μεταδώσουν απευθείας την Ευρωμεσογειακή Σύνοδο που πραγματοποιήθηκε ......

Αποστομωτική απάντηση της ΝΟΔΕ ΝΔ Μεσσηνίας στον Κατρούγκαλο

Είναι τουλάχιστον υποκριτικό να μιλάει ο κ κατρούγκαλος για τη Μεσσηνία την προηγούμενη κυβέρνηση.

θα του προτείναμε .....

Περί τυχάρπαστων ο λόγος

Απάντηση στην δήλωση του Προέδρου του Εξωαραϊστικού Συλλόγου Αγίας Κυριακής, Νικολάου Αγγελόπουλου περί "τυχάρπαστων που τον τελευταίο καιρό εμφανίστηκαν στην Αγία Κυριακή και διεκδικούν από το Δημόσιο οικόπεδα ως ιδιωτικά" απέστειλε χθες βράδυ ο .....

Έρχεται η σειρά της Digea!

Καθόλου τυχαίες δεν είναι οι δηλώσεις των υπουργών Επικρατείας Νίκου Παππά και Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη για «πλήθος παρατυπιών» στη σύμβαση παραχώρησης του συνόλου του τηλεοπτικού φάσματος στην Digea.

Είναι η πρώτη φορά που ο αρμόδιος υπουργός Ν. Παππάς αναφέρεται ανοιχτά στο σκάνδαλο της Digea, στην οποία χαρίστηκαν όλες οι ψηφιακές συχνότητες έναντι 18,3 εκατ. ευρώ για 15 χρόνια.
Μέχρι τώρα την επίθεση .....

Μίλτος Χρυσομάλλης: Έλεος κύριε Κατρούγκαλε με την υποκρισία σας

Αποτελεί απαύγασμα υποκρισίας και εμπαιγμού προς τους Μεσσήνιους η σημερινή ανακοίνωση του Υπουργού και Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας κ. Κατρούγκαλου. Τρείς μέρες μετά το θάνατο τριών συμπολιτών μας και τις τεράστιες καταστροφές που υπέστησαν εκατοντάδες άλλοι, στα σπίτια τους, τις επιχειρήσεις τους και το βιος τους είναι εμπαιγμός από την πλευρά του κ. Κατρούγκαλου να κάνει μικροπολιτική πάνω στην καταστροφή υποβοηθούμενος από δεξιά εξαπτέρυγα.

Έχουν περάσει τρείς μέρες και ο ........