Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Ανακοίνωση της ΔΕΥΑΤ για την πληρωμή Λογαριασμών υδρευσης

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Τριφυλίας Ανακοινώνει ότι:
Οι καταναλωτές της Δ.Ε.Υ.Α.Τ. θα μπορούν πλέον να Εξοφλούν τους λογαριασμούς τους και από τα ταμεία που θα λειτουργήσουν, από Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016, στον χώρο των κατά τόπους Δημοτικών Καταστημάτων του Δήμου Τριφυλίας κατά τις πιο κάτω ημέρες και ώρες:

Παραλίγο ρινγκ το δ.σ. Μαραθώνα -Έκλεισαν τον Ψινάκη στην τουαλέτα!

Σε ρινγκ παραλίγο να μετατραπεί χθες το βράδυ το δημοτικό συμβούλιο Μαραθώνα, με πρωταγωνιστές τον δήμαρχο Ηλία Ψινάκη και τον πρώην δημοτικό σύμβουλο και σύζυγο της πρώτης σε σταυρούς δημοτικού συμβούλου της παράταξης Ψινάκη Βίκυς Σταυρακοπούλου, Χρήστο Κατσαρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της .....

Δήμος Τριφυλίας: Πρόσκλησδη εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την οικιακή κομποστοποίηση

Το προσεχές διάστημα πρόκειται να ξεκινήσει το πρόγραμμα οικιακής κομποστοποίησης στον Δήμο Τριφυλίας. Η Διεύθυνση Διαχείρισης Απορριμμάτων, Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος & Πρασίνου του Δήμου Τριφυλίας απευθύνεται σε ενδιαφερόμενους πολίτες οι οποίοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις δράσεις αυτές.

Σημειώνεται ότι σε όλους τους συμμετέχοντες ο Δήμος Τριφυλίας θα χορηγήσει δωρεάν οικιακούς κομποστοποιητές για το σκοπό αυτό.

Απαραίτητες προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα είναι:

Το νέο Δ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μεσσηνίας

ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ την Κυριακή 13.11.16 ο αρχαιρεσίες για την ανάδειξη 9 μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου, ενός τακτικού μέλους του πειθαρχικού συμβουλίου και ενός αναπληρωματικού μέλους του πειθαρχικού συμβουλίου καθώς και τριών τακτικών αντιπροσώπων στον Π.Φ.Σ. και τριών αναπληρωματικών αντιπροσώπων στον Π.Φ.Σ.

Κατά την διάρκεια των αρχαιρεσιών προσήλθαν και ψήφισαν 135 μέλη.

Εκλέγονται ως εξής :