Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Φιλιατρά: Χριστούγεννα για μικρούς και μεγάλους με τον Εμπορικό Σύλλογο στην Πλατεία

Στους πραγματικά πολύ δύσκολους καιρούς που ζούμε ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών προσπαθώντας να δώσει μια νότα χαράς σε όλους αλλά κυρίως στους μικρούς μας φίλους από όλη την Τριφυλία διοργανώνει 3 μεγάλα event.....

Διαζύγιο κοινή συναινέσει Εράνης - Φρούσσου και Λυμπερόπουλου

Ο ΑΠΣ Ερανη Φιλιατρων σας ανακοινώνει ότι κατά την έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ σήμερα 19/12 και ώρα 2 το μεσημέρι, αποφάσισε κοινή συναινέσει να λύσουν τη συνεργασία τους με το προπονητικό τιμ της ομάδας κ Φρούσο Νικόλαο και Κώστα Λυμπερόπουλο σκεπτόμενοι από κοινού το καλό της ομάδας και την ηρεμία αυτής, κατόπιν των τελευταίων γεγονότων αγωνιστικών και δημοσιογραφικών.

Τονίζουμε ότι οι δύο αυτοί προπονητές ......

Εράνη Φιλιατρών: Μυθεύματα, Ψεύδη, και με ενδεχόμενο δόλο τα δημοσιεύματα του Site Sport στο Νότο

Το Δ.Σ. του ΑΠΣ Εράνης Φιλιατρών σας ενημερώνει ότι τα δημοσιεύματα που έλαβαν χώρα στο ηλεκτρονικό site Sport στο νότο αποτελούν μυθεύματα Ψεύδη και διασπείρουν με ενδεχόμενο δόλο ψευδείς ειδήσεις προς το φίλαθλο κοινό.

Οι κύριοι Παπαγεωργίου και .........

Συλλυπητήριο μήνυμα προς τον Σταύρο Αντωνόπουλο

Το ΔΣ της Εράνης Φιλιατρών εκφράζει τα συλλυπητήρια του προς τον Σταύρο Αντωνόπουλο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και επι σειρά ετών προπονητή της Εράνης για την απώλεια του πατέρα του.

Φιλία και παρέα πάνε κόντρα στη Μοναξιά!…

Αρθρο του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου στο Φιλιατρά News

Έρχονται την Κυριακή 25 Δεκεμβρίου τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και έρχονται στο νου θύμησες παλιές, αναμνήσεις από άλλα Χριστούγεννα και άλλες πρωτοχρονιές, τότε που μας έλειπαν τα χρήματα και τα «λούσα» που από το ,,,,,,