Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Ιδού η επιστολή Τσακαλώτου στους θεσμούς

«Aναγνωρίζω ότι μέτρα με δημοσιονομικές επιπτώσεις πρέπει να συζητούνται και να συμφωνούνται με τους θεσμούς», γράφει στον Γ. Ντάισελμπλουμ. Από συντάξεις θα καλυφθεί τυχόν απόκλιση του 2016.

«Η επιθυμία της ΝΔ για πολιτικές γκάφες και επικοινωνιακά αυτογκόλ δεν έχει τέλος», υποστηρίζει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος σε δήλωσή του, δίνοντας παράλληλα στη δημοσιότητα το πλήρες κείμενο της επιστολής του προς τους θεσμούς, κάτι που μετ’ επιτάσεως ζητούσε η αντιπολίτευση.

Στη δήλωσή του ο υπουργός Οικονομικών αναφέρει:....

Τέλη Κυκλοφορίας 2017. Πως τα εκτυπώνετε. Τρόποι πληρωμής

Λίγα 24ωρα έμειναν ακόμα για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας για το 2017.

Για εσάς που ακόμα δεν τα πληρώσατε τρέξτε γιατί το Υπουργείο οικονομικών λέει ότι δεν θα δοθεί παράταση. Συνήθως έτσι λέει αλλά ποτέ δεν το τηρεί. Αλλα επειδή αν δεν δοθεί παράταση θα τα πληρώσετε διπλά, καλό θα ήταν να μην το παίξετε κορώνα γράμματα.

Δείτε πως θα εκτυπώσετε το ειδοποιητήριο και πως θα πληρώσετε.....

Τα... ορφανά του Σημίτη ανακοινώνουν κόμμα!

Όλα δείχνουν –και όλες οι σχετικές πληροφορίες συγκλίνουν σ’ αυτό- ότι το νέο κόμμα που μεθοδικά ετοιμάζουν στελέχη προερχόμενα από το ΠΑΣΟΚ και είναι της επιρροής του αλήστου μνήμης ......

"Χαμένο" το 2017 λόγω των capital controls - Συναγερμός στις ΜμΕ

Σε γενικό "συναγερμό" βρίσκονται τράπεζες και κυβέρνηση για τη χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων ως μοχλό για την ανάκαμψη της oικονομίας.
Η ανάταξη της ραχοκοκκαλιάς της ελληνικής οικονομίας επιδιώκεται τόσο μέσω της διοχέτευσης .....

Δημόσιο: Πώς θα διεκδικήσετε 13ο & 14ο μισθό -Όλες οι προθεσμίες

«Μεγάλα Νομολογιακά βήματα για την αποκατάσταση των περικοπών στις αποδοχές των υπαλλήλων, εργαζομένων που επέφερε το ενιαίο Μισθολόγιο με πρώτα θύματα τα δώρα Χριστουγέννων, Πάσχα και τα επιδόματα αδείας», ......

Φιλιατρά - Εορταστικό ωράριο: Έτσι θα λειτουργήσουν τα καταστήματα έως τις 7 Ιανουαρίου

Από σήμερα Τρίτη 27/12 και μέχρι την Παρασκευή 30/12 η αγορά επιστρέφει στην εορταστική ......