Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Νέα Δημοκρατία & ΟΝΝΕΔ Τριφυλίας: «Να φύγει τώρα η καταστροφική συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου»

Η επιτακτική ανάγκη «να φύγει τώρα η καταστροφική συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου», διατρανώθηκε προχθές το απόγευμα στην κομματική εκδήλωση της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ και της ΟΝΝΕΔ Τριφυλίας για την κοπή της Αγιοβασιλόπιτας του νέου έτους με κεντρική ομιλήτρια την Τομεάρχη .......

Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης της ΝΔ, Βουλευτή Β’ Αθηνών, Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν διατελέσαντες γενικοί γραμματείς και πρόεδροι της ΟΝΝΕΔ Κυπαρισσίας. Κάθε μέρα που περνά ζημιώνει τη χώρα και φέρνει σε ακόμα δυσκολότερη θέση τους πολίτες, σημείωσαν τα στελέχη της ΝΔ και της ΟΝΝΕΔ, εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως όποτε και να γίνουν εκλογές, η ΝΔ θα εκλεγεί κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρωθυπουργός, ώστε η Ελλάδα να ανακτήσει τη χαμένη της αξιοπιστία, οι Έλληνες τη χαμένη τους αξιοπρέπεια και το κράτος να υπηρετεί το λαό και όχι τα «ροζέ» συμφέροντα και τα παιδιά του ΣΥΡΙΖΑ που βολεύονται στο δημόσιο και την κρατική μηχανή από τα παράθυρα.

Τις δύο πίτες, της ΝΔ και της ΟΝΝΕΔ, ευλόγησαν οι ιερείς Παναγιώτης Σταθόπουλος και Δημήτριος Καραΐσκος. Η εκδήλωση ξεκίνησε με καλωσόρισμα του στελέχους της ΝΔ, Άγγελου Γεωργόπουλου και ακολούθως μίλησε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Τριφυλίας και Τομεάρχης Αθλητισμού της ΟΝΝΕΔ, Άκης Τρουπάκης, ο οποίος, μεταξύ άλλων, επεσήμανε τη δυναμική της γαλάζιας γενιάς στην Τριφυλία που είναι πάντα παρούσα μαχητικά στους αγώνες του κόμματος για την Ελλάδα και τόνισε πως πρέπει να γίνει άμεσα αλλαγή στην κυβέρνηση με εκλογές.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Τριφυλίας, Γιώργος Φωτεινός, εξήρε το έργο της κυβέρνησης Σαμαρά, σημειώνοντας ότι ήταν πραγματικός ηγέτης, που δικαιώνεται στις επιλογές και την πολιτική του και ότι με την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ και την εκλογή του ως πρωθυπουργού θα ξαναγυρίσει το χαμόγελο στα χείλη του κόσμου και η Ελλάδα θα ξαναβρεί την κανονικότητα. Ο ίδιος είπε ότι η συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, είναι ανίκανη και άσχετη και ότι ειδικά για τη Μεσσηνία και την Τριφυλία φέρεται εκδικητικά, αναφέροντας πως έργα που ήταν έτοιμα να προχωρήσουν, όπως ο δρόμος Καλό Νερό – Τσακώνα και το Φιλιατρινό φράγμα έχουν παγώσει και δεν υπάρχει καμία εξέλιξη και προσθέτοντας το μεγάλο πλήγμα που υφίσταται η περιοχή με το λουκέτο των αστυνομικών τμημάτων.

Ακολούθως, χαιρετισμούς απηύθυναν η πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Μεσσηνίας, Νατάσσα Κυριακοπούλου, σημειώνοντας πως «πρέπει να είμαστε περήφανοι που ανήκουμε σ’ αυτή τη μεγάλη παράταξη. Νεοδημοκράτισσες, νεοδημοκράτες, είναι φανερό ότι το 2017 θα πρέπει να δώσουμε πολλές μάχες μαζί και δίπλα στον αρχηγό μας, τον Κυριάκο Μητσοτάκη…», και ο δήμαρχος Τριφυλίας, Παναγιώτης Κατσίβελας, επισημαίνοντας ότι, η ΝΔ είναι το κόμμα της προσφοράς και της αλήθειας, αλλά και πως πρέπει να αποβάλλει το ενοχικό σύνδρομο και συναίσθημα και να μιλά καθαρά ιδεολογικά.

Η Τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης της ΝΔ, Βουλευτή Β’ Αθηνών, Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου, αναφέρθηκε επί μακρόν στα επιτεύγματα της κυβέρνησης Σαμαρά και την κατάσταση στη χώρα στα τέλη του 2014 και τη συνέκρινε με τη σημερινή κατάσταση, μιλώντας για οπισθοδρόμηση. Για, δε, τις υποτιθέμενες διαπραγματεύσεις της συγκυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου, είπε ότι λένε ναι σε όλα, ότι υπογράφουν ότι τους λένε, ότι είναι οι πλέον υποτακτικοί αδιαφορώντας για την κοινωνία και τη χώρα, αφού μόνος σκοπός του είναι η διατήρηση της εξουσίας. Επίσης, αναφέρθηκε στα προεκλογικά ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα και σημείωσε πως, ό,τι παρουσιάζει ότι δίνει στον κόσμο ως επίδομα και – τάχα μου – 13η σύνταξη, τα παίρνει πίσω και με το παραπάνω από τις αυξήσεις των φόρων που επιβάλλει εξουθενώνοντας την Ελληνική κοινωνία.

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για την άλωση του κράτους με τους διορισμούς δικών τους παιδιών, ενώ καυτηρίασε την ιδεοληψία τους που κάνει ζημιά στη χώρα. Όποτε και να γίνουν εκλογές η ΝΔ θα γίνει κυβέρνηση, σημείωσε, προσθέτοντας ότι ένας είναι και πρέπει να είναι ο στόχος: Να φύγουν τώρα, το συντομότερο.

Ακολούθως, τιμήθηκαν οι διατελέσαντες γενικοί γραμματείας και πρόεδροι της ΟΝΝΕΔ Κυπαρισσίας, Ζαχαρίας Κανελλόπουλος, Σπύρος Χηνόπουλος, Γιώργος Αλεξόπουλος, Ηλίας Γιαννόπουλος, Γιώργος Φωτεινός, Γιάννης Γεωργακόπουλος και Γιάννης. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, μεταξύ άλλων, οι Αντιπεριφερειάρχες, Περικλής Μαντάς και Ελένη Αλειφέρη, ο δήμαρχος Πύλου – Νέστορος, Δημήτρης Καφαντάρης, ο πρώην δήμαρχος Κυπαρισσίας, Ηλίας Τσίγγανος, ο πρόεδρος της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Μεσσηνίας, Παναγιώτης Στρατικόπουλος, ο πρώην βουλευτής, Δημήτρης Σαμπαζιώτης, ο πολιτευτής της ΝΔ, Μίλτος Χρυσομάλλης, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δ.Σ. Τριφυλίας, Στάθης Ανδρινόπουλος κ.α.

Χαιρετισμούς απέστειλαν ο γραμματέας της Π.Ε. της ΝΔ, ο γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ και ο πρώην υπουργός ,Γιάννης Λαμπρόπουλος.

Θάρρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.