Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

CineLux Φιλιατρά: Πρόγραμμα προβολών από 17 έως 22 Φεβρουαριου 2017

Ανακοινώθηκε από τον κινηματογράφο CineLux στα Φιλιατρά, το πρόγραμμα προβολών για την εβδομάδα από από 17 έως 22 Φεβρουαρίου 2017

Οι ταινίες που θα προβληθούν είναι τρεις (3).
Αναλυτικά:......




ΠΕΝΗΝΤΑ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΚΡΙ (FIFTY SHADES DARKER)

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Φόλεϊ.
Ηθοποιοί: Τζέιμι Ντόρναν, Ντακότα Τζόνσον, Κιμ Μπέισινγκερ, Μάρσια Γκέι Χάρντεν, Ρίτα Όρα, Μαξ Μαρτίνι.
Διάρκεια: 118 λεπτά
Είδος ταινίας: Κοινωνική - Αισθηματική
Προβολές: Από 17 έως 22 Φεβρουαρίου στις 19:40


Υπόθεση
Η Αναστάζια Στιλ αποκαρδιωμένη από τα σκοτεινά μυστικά του πληγωμένου συναισθηματικά νεαρού επιχειρηματία Κρίστιαν Γκρέι, έχει διακόψει τη σχέση τους κι έχει ξεκινήσει μια καινούρια καριέρα σ’ έναν εκδοτικό οίκο, έχοντας να αντιμετωπίσει και την έντονη πολιορκία του προϊσταμένου της. Όμως, ο πόθος της για τον Γκρέι κυριαρχεί ακόμα σε κάθε της σκέψη κι έτσι, όταν εκείνος προσπαθεί να δελεάσει την Άνα για να επιστρέψει στη ζωή του, προτείνοντάς της μια νέα συμφωνία, εκείνη δεν μπορεί να του αντισταθεί.
Γρήγορα αρχίζει να μαθαίνει για το οδυνηρό παρελθόν των προβληματικών, δυναμικών και απαιτητικών Πενήντα Αποχρώσεών, ενώ ο Γκρέι παλεύει με τους εσωτερικούς του δαίμονες… Καθώς οι δύο τους προσπαθούν να οικοδομήσουν μία σχέση εμπιστοσύνης με σκοπό τη σταθερότητα, σκοτεινά μυστικά του παρελθόντος του Κρίστιαν περιβάλουν το ζευγάρι και απειλούν να καταστρέψουν το κοινό τους μέλλον. Το ερώτημα είναι «Μπορεί τελικά η αγάπη να θριαμβεύσει και να αλλάξει έναν άνθρωπο;»

Δείτε το Trailer






Αντίδοτο στην Ευεξία

Σκηνοθεσία: ΓΚΟΡ ΒΕΡΜΠΙΝΣΚΙ
Ηθοποιοί: ΤΖΕΙΣΟΝ ΑΙΖΑΚΣ, ΣΙΛΙΑ ΙΜΡΙ, ΝΤΕΪΝ ΝΤΕΧΑΑΝ
Διάρκεια: 146 λεπτά
Είδος ταινίας: Θρίλερ
Προβολές: Από 17 έως 22 Φεβρουαρίου στις 22:00


Υπόθεση
Ένας φιλόδοξος νεαρός εργαζόμενος φτάνει σε ένα ειδυλλιακό αλλά μυστηριώδες «σπα ευεξίας», σε μία γραφική απομακρυσμένη τοποθεσία στις ελβετικές Άλπεις, για να εντοπίσει τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας του. Οι εγκαταστάσεις υπόσχονται μία θεραπεία για αυτά που ταλαιπωρούν την σύγχρονη κοινωνία, αλλά δεν είναι όλα όπως φαίνονται, καθώς εκείνος αποκαλύπτει τα τρομακτικά του μυστικά και μάχεται να σώσει την ζωή του – και τα λογικά του.

Δείτε το Trailer






LEGO Batman
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Σκηνοθεσία: Κρις ΜακΚέι
Ηθοποιοί: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Φάνης Μουρατίδης, Ιωάννα Πηλιχού .
Διάρκεια: 104 λεπτά
Είδος ταινίας: Παιδική
Προβολές: Από 18 έως 19 Φεβρουαρίου (1 Προβολή) στις 17:30


Υπόθεση
Παράλληλα με τους κακοποιούς της Γκόθαμ Σίτι, οι οποίοι συνασπίζονται υπό την αρχηγία του Τζόκερ, ο μοναχικός κι εγωπαθής Μπάτμαν έρχεται αντιμέτωπος με τα πατρικά του καθήκοντα, καθώς υιοθετεί… κατά λάθος ένα υπάκουο ορφανό αγόρι.

Δείτε το Trailer

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.