Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Έκοψαν την πίτα τους στον Πολιτιστικό Σύλλογο Βάλτας. [ Φωτογραφίες και Video ]

Σε μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα έκοψε χθες το απόγευμα τη πρωτοχρονιάτικη πίτα του, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βάλτας Γαργαλιάνων.

Στην εκδήλωση παρόντες ήταν ο Αντιδήμαρχος Γαργαλιάνων Γιάνης Αδρακτάς, ο Δημοτικός Σύμβουλος της ......

πλειοψηφίας Γιάννης Κατσούλας, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Ανδρέας Μπουγάς, ο Επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Στάθης Ανδρινόπουλoς, ο πρόεδρος του Δημοτικού Διαμερίσματος Αντώνης Αντωνόπουλος και κάτοικοι του χωριού.

Την πίτα ευλόγησε ο ιερέας του χωριού πατήρ Ιωάννης, ο οποίος ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους καλή και ευλογημένη χρονιά, ενώ ο Αντιδήμαρχος Γαργηαλιανων και Αντιδήμαρχος τεχνικών έργων Γιάννης Αδρακτάς, αναφέρθηκε στο δραστήριο σύλλογο και τι έχει καταφέρει μέχρι σήμερα.

Ευχήθηκε σε όλους για την νέα χρονιά και αναφέρθηκε στον πολύπαθο δρόμο Γαργαλιάνοι - Βάλτα και είπε ότι η Δημοτική αρχή είναι κοντά στο χωριό για να φτιαχτεί ο δρόμος και τόνισε ότι είναι από τα λίγα χωριά που έχουν μείνει πίσω. και έχουν δίκιο οι κάτοικοι να διαμαρτύρονται.
Υποστήριξε ότι προσπαθούν να βελτιωθούν υποδομές που επί χρόνια δεν έχουν γίνει και τόνισε ότι να υπάρχει η μαγιά για να γίνει αυτό το έργο και μέσα στην χρονιά θα ολοκληρωθεί.

Ακολούθως τα χορευτικά τμήματα του πολιτιστικού Συλλόγου παρουσίασαν χορούς που έμαθαν από τον δάσκαλο του χορευτικού Αλέκο Πανταζόπουλο.



Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση



Δείτε και το Video με την κοπή της πίτας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.