Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Γραπτή Δήλωση Γιώργου Ασημακόπουλου για τον τοπικό αστυνόμο Φιλιατρών

Το καρναβάλι των Φούληδων τέλειωσε, οι Απόκριες περάσανε και οι μάσκες πέσανε για τον τοπικό αστυνόμο Φιλιατρών και τη Δημοτική Αρχή Τριφυλίας και προσωπικά τον κ. Δήμαρχο.

Η μικρότητα, η μικροψυχία, η μικροκομματική και κακή αντιπολιτευτική διάθεση του κ. Κατσίβελα και της Δημοτικής Ομάδας του και δυστυχώς και Φιλιατρινών Δημοτικών και Τοπικών συμβούλων είναι καταστροφική για την .....

αστυνόμευση, την ασφάλεια και την προστασία του πολίτη στη Δημοτική Ενότητα Φιλιατρών.

Καταστρέφει τα Φιλιατρά. Στον τοπικό τύπο γράφτηκε ότι δεν έρχεται τοπικός αστυνόμος στα Φιλιατρά επειδή το Δημοτικό Συμβούλιο απέρριψε την πρόταση του Υπουργείου για την παραχώρηση χώρου να στεγαστεί ο τοπικός αστυνόμος στο Δημαρχείο Φιλιατρών και ότι δεν θα εφαρμοστεί ο θεσμός του τοπικού αστυνόμου στα Φιλιατρά.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας στις 22 Φεβρουαρίου έθεσα το θέμα προτείνοντας ως αντίδραση στα λουκέτα την παραίτηση σύσσωμου του Δημοτικού Συμβουλίου και του Δημάρχου, που συμφώνησε και ο συνάδελφος Δημήτρης Κουτσούλης και για τον τοπικό αστυνόμο πρότεινα να πάρουμε απόφαση για την παραχώρηση χώρου στο Δημαρχείο.

Είπα ότι το κλείσιμο του Α.Τ. Κοπανακίου και των Φιλιατρών έχει ονοματεπώνυμο.

Πρώτον, το 2014 με το Σαμαρά και Βενιζέλο και από το 2015 με Τσίπρα – Καμμένο, όπως βαραίνει και τη Δημοτική Αρχή, τον κ. δήμαρχο, τον κ. Κατσίβελα.

Είπα ότι ο συνάδελφος κ. Σαρμαντζής κάλεσε στο συλλαλητήριο των Φιλιατρών, κατ’ εμέ μνημόσυνο που το χαρακτήρισα, τον προηγούμενο Πρωθυπουργό, τον κ. Σαμαρά, σαν το μοναδικό βουλευτή της ΝΔ, να μιλήσει και να πει κάτι γι’ αυτό.
Ακόμα δεν έχει απαντήσει.

Είπα σχετικά με τον τοπικό αστυνόμο ότι εμείς οι Φιλιατρινοί δεν θέλουμε τα Φιλιατρά να γίνουν γαϊδουρόλακα όπως θέλει ο κ. Δήμαρχος και πρότεινα να πάρουμε απόφαση για φιλοξενία του αστυνόμου κι ας είναι και για θελήματα που λένε παράγοντες των Φιλιατρών.
Ας υπάρχει στα Φιλιατρά γιατί τον θέλουμε.

Καμία πρόταση από τις δύο, για παραίτηση του Συμβουλίου και Δημάρχου και για φιλοξενία του τοπικού αστυνόμου δεν τις έβαλε ο κ. Πρόεδρος του Συμβουλίου με τον κ. Δήμαρχο σε ψηφοφορία και το Δημοτικό Συμβούλιο δεν πήρε απόφαση.

Πλέον, αν δεν έρθει τοπικός αστυνόμος στα Φιλιατρά θα έχει ολοκληρωθεί το έγκλημα της Δημοτικής Αρχής Τριφυλίας και προσωπικά του κ. Δημάρχου σε βάρος των Φιλιατρών και των Φιλιατρινών.
Δεν ξέρω ποια θα είναι η συνέχεια στο σχέδιο εξόντωσης των Φιλιατρών που έχει η Δημοτική Αρχή κι ο κ. Κατσίβελας.

Οι Φιλιατρινοί έχουμε υποχρέωση να αντιδράσουμε και να μην αφήσουμε να περάσει αυτό.

Ως Φιλιατρινός και Δημοτικός Σύμβουλος Τριφυλίας έκανα και κάνω το πατριωτικό καθήκον μου.

Πλέον, παραδίδω στην κρίση των Φιλιατρινών συμπολιτών μου και των Δημοτών του Δήμου Τριφυλίας τη Δημοτική Αρχή Τριφυλίας και προσωπικά τον κ. Κατσίβελα.

Η εγκατάλειψη, η καταστροφή και η εξόντωση των Φιλιατρών έχει ονοματεπώνυμο.
Σαμαράς, Βενιζέλος, Τσίπρας, Καμμένος, Κατρούγκαλος, Κοζομπόλη, Κωνσταντινέας, Κατσίβελας και Δημοτική Αρχή Τριφυλίας.

Γιώργος Ασημακόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος Τριφυλίας


1 σχόλιο:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.