Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Ο Φίλος μου ο Λευτεράκης ανεβαίνει από το Τριφυλιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο.

"Ο φίλος μου ο Λευτεράκης" είναι η νέα παράσταση του Τριφυλιακού Ερασιτεχνικού Θεάτρου που κάνει πρεμιέρα στις 3 Μαρτίου στις 21:00 στο Φουρναράκειο Πνευματικό Κέντρο Φιλιατρών.

Πρόκειται για ....

έργο του Αλέκου Σακελάριου σε διασκευή των Ρέππα - Παπαθανασίου σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Πασσά.

Στην συνέντευξη τύπου που έδωσαν εν όψει της πρεμιέρας του;ς η πρόεδρος του ΤΕΘ Γιούλα Ζαχαροπούλου είπε ότι συνεχίζουμε μετά από 22 χρόνια πορείας με την νέα μας παραγωγή.
Παρουσίασε τον Σκηνοθέτη της παράστασης Κωνσταντίνο Πασσά.

Η κ, Ζαχαροπούλου αναφέρθηκε στις παραστάσεις που θα γίνουν, λέγοντας ότι για τεχνικούς λόγους όλες οι παραστάσεις θα γίνουν στα Φιλιατρά και δεν θα πανε Γαργαλιάνους, Κυπαρισσία Κλπ κλπ προκειμένου να πιέσουν του δήμο να κάνει τις αίθουσες αυτές πιο λειτουργικές.

Η παράσταση θα παίζεται μόνο στο Φουρναράκειο ΟΛΑ τα Σαββατοκύριακα του Μαρτίου καθώς 1 και 2 Απριλίου Πάντα στο Φουρναράκειο.

Ο Σκηνοθέτης του Εργου Κωνσταντίνος Πασσάς μιλώντας για το έργο είπε ότι η διασκευή αυτή δημιουργεί ένα νέο έργο εμ πυρήνα τον απιστο φίλο και τον φανταστικό φίλο τον λευτεράκη αλλα στο έργο αυτό όλα τα πρόσωπα είναι εγκλωβισμένα στο σπίτι αυτό και όλα είναι εν δυνάμει άπιστα.
Ειμαι λίγο πιεστικός αλλά δεν κάνω εκπτώσεις στην δουλειά μου γιατί υπογράφω το αποτέλεσμα.


Η Ηθοποιός Νατάσα Παππαδάκη τόνισε ότι είναι η πρώτη φορά που ανεβάζουμε μια φαρσοκωμωδία. Ενα είδος που ο θίασος μας δεν το έχει ξανακάνει και εξέφρασε την σιγουριά ότι όποιος έρθει να το δει θα γελάσει πολύ και θα το απολαύσουν.

Το νέο μέλος του Θιάσου Τάσος Γιαννικόπουλος ευχαρίστησε τα μέλη του Θιάσου που τον δεχτ5ηκαν στην παρέα τους και τον θίασο τους, τόνισε ότι είναι η πρώτη φορά που παίζει σε μια παράσταση και τους ευχαρίστησε που θα ζήσει όλη αυτή την μαγεία.
Εξέφρασε τον θαυμασμό του σε αυτό που γίνεται εδώ και τόσα χρόνια, με τον χρόνο που αφιερώνουν από την προσωπική τους ζωή.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.