Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Ευχαριστήρια Επιστολή του Συλλόγου Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Φιλιατρών προς τον Εμπορικό Σϋλλογο

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Εμπορικό Σύλλογο Φιλιατρών για την ευγενική προσφορά του ποσό των 500 ευρώ, για την κατασκευή των αμφιθεατρικού τύπου καθισμάτων, στην αίθουσα του αμφιθεάτρου του σχολείου (κλίκ), εξέδωσε ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Φιλιατρών.

Στη επιστολή που υπογράφει ο Διευθυντής του Λυκείου Δημήτρης Στυλιανός αναφέρονται τα παρακάτω:

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Φιλιατρών, ευχαριστεί θερμά το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών για την ευγενική προσφορά του να διαθέσει στο σχολείο μας το ποσό των 500 ευρώ, για την κάλυψη μέρους των εξόδων που απαιτούνται για την κατασκευή των αμφιθεατρικού τύπου καθισμάτων, στην αίθουσα του αμφιθεάτρου του σχολείου.

Στην εκστρατεία που έχουμε ξεκινήσει και στην οποία ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών είναι σταθερός συμπαραστάτης και αρωγός μας, αναφερόμενοι σε όλους τους Φιλιατρινούς που πέρασαν τα μαθητικά τους χρόνια στα σχολεία της πόλης μας και είναι ευαισθητοποιημένοι για την Παιδεία, τις δυνατότητες και τους μηχανισμούς εκπαίδευσης, τέτοιες ενέργειες μας γεμίζουν με χαρά και αισιοδοξία να συνεχίσουμε το έργο μας.

Για το Σύλλογο Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Φιλιατρών

Ο Διευθυντής

Δημήτριος Στυλιανός
Μαθηματικός


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.