Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Απόπειρα διάρρηξης σε σπίτι χθες βράδυ στα Φιλιατρά.

Καθημερινό φαινόμενο έχουν γίνει οι κλοπές και οι απόπειρες κλοπών και διαρρήξεων στα Φιλιατρά, φαινόμενο το οποίο έχει ενταθεί εδώ και ενάμιση μήνα περίπου μετά και την δημοσιοποίηση του Προεδρικού Διατάγματος που ......

περιλαμβάνει το κλείσιμο του ΑΤ Φιλιατρών.

Οι λαθρομετανάστες έχουν αποθρασυνθεί και ορμάνε στα σπίτια του κόσμου ακόμα και απογεύματα.
Χθές το βράδυ περίπου στις 10, δυο άγνωστοι κατα πάσα πιθανότητα αλλοδαπόι προσπάθησαν να μπουν σε σπίτι στην περιοχή του παλιού Γηπέδου Φιλιατρών αλλα έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Filiatra News οι ύποπτοι ήταν Δυο αρκετά αδύνατοι τύποι που μόλις έγιναν αντιληπτοί από γείτονα τράπηκαν σε φυγή πηδώντας την περίφραξη που υπάρχει στο σπίτι που πήγαν να χτυπήσουν.

Οι κάτοικοι στην γειτονιά είναι ανάστατοι και πλέον ανάστατοι καθώς το σπίτι που αποπειράθηκαν να χτυπήσουν οι δυο άγνωστοι είναι η δεύτερη φορά που γίνεται στόχος τους.

Ας έρθουν λοιπόν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (Κοζομπόλη και Κωνσταντινέας) να δουν τι κατάσταση έχει διαμορφωθεί πλέον στην πόλη με την αρρωστημένη εμμονή τους να κλείσει το ΑΤ Φιλιατρών.

ΑΝ ΓΙΝΕΙ μια στραβή και γίνει -χτύπα ξύλο- κανα έγκλημα σκοτώνοντας καναα εισβολέα που μπήκε σπίτι του θύματος θα υπάρξουν ποινικές ευθύνες?
Ή θα είναι ηθικοί αυτουργοί οι βουλευτές Κοζομπόλη και Κωνσταντινέας???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.