Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Κατσίβελας για Κωνσταντινέα: "Ατύχημα της εποχής με ημερομηνία λήξης που πλησιάζει" .

Ο κ Κωνσταντινέας άρχισε πάλι τα γνωστά παραληρήματά του. Ψάχνοντας εναγωνίως να βρει άλλοθι των επιλογών του αλλά και του αντίστοιχου υπουργείου με κατηγορεί ,πάντα τη απουσία μου, ότι ευθύνομαι για το κλείσιμο του Α.Τ Φιλιατρών.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά για να σταματήσει αυτό το παραμύθι:

1. Ο κ Κωνσταντινέας στις 19 Ιουνίου 2016 στην Εορτή του Αγίου Πνεύματος δήλωσε κατά την επίσκεψη του στην Κυπαρισσία:

«…… Πιστεύω ότι η κοινή λύση, που δεν υπήρχε το Τμήμα στους Γαργαλιάνους και το θεώρησα σωστό να μείνει θα μείνει. Ξέρετε ότι όλοι θέλουν ένα Τμήμα στον τόπο τους. Εμένα δε μ’ ενδιαφέρει να θέλω ένα Τμήμα στον τόπο μου, εμένα μ’ ενδιαφέρει να υπάρχει ασφάλεια στους πολίτες και να μην είναι τύποις τα Τμήματα! Να υπάρχει ουσιαστική αστυνόμευση δίπλα στον πολίτη σ’ όποιο πρόβλημα. Και σας λέω αυτή τη στιγμή στο Κοπανάκι ή στα Φιλιατρά αν γίνει περιστατικό δεν μπορεί να φύγει αστυνομικός. ……»
Το ξέχασε;

2. Δεν υπάρχει δημόσια δήλωσή, ομιλία ή παράστασή μου πουθενά !!!! που να μην υποστηρίζω, ότι πρέπει να μείνουν ανοιχτά τα Α.Τ Φιλιατρών και Κοπανακίου . Υπάρχει καμία δήλωση του κ Κωνσταντινέα που να υποστηρίζει ότι πρέπει να μείνει ανοιχτό έστω ένα από αυτά τα Α.Τ ή και τα δύο; Δεν ξέρω καμιά !!!

3. Στην τελευταία συνάντηση με τον Γ.Γ κ Αναγνωστάκη, στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με την παρουσία δημοτικών συμβούλων όλων των παρατάξεων του Δήμου μας αλλά και του ιδίου του κ Κωνσταντινέα, ζητήσαμε ανυποχώρητα να παραμείνουν ανοιχτά τα ΑΤ και εγώ προσωπικά και του Κοπανακίου. Αυτά δεν τα άκουσε ;

4. Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός δεσμεύτηκε να εξετάσει το θέμα μετά την συνάντησή του με στελέχη της πλειοψηφίας του Δήμου Τριφυλίας όταν επισκέφθη την Καλαμάτα για τα εγκαίνια του περιμετρικού της Καλαμάτας, χωρίς ποτέ να γίνει τίποτα. Γιατί τον εκθέτει;

5. Ποιος τελικά πήρε την απόφαση να κλείσουν τα Α.Τ.; εγώ ή η κυβέρνηση; Μην τρελαθούμε σε αυτό το τόπο !!!

Για να τελειώνουμε αυτό το παραμύθι,τα Α.Τ τα έκλεισε η κυβέρνηση και για αυτό θα κριθεί !!!

Πρέπει να μάθει κάποια στιγμή ο κ Κωνσταντινέας ότι οι αποφάσεις συνοδεύονται πάντα από την ευθύνη τους και πρέπει να έχει τον αντρισμό να τις αναλαμβάνει αλλιώς θα παραμείνει ένα ατύχημα της εποχής με ημερομηνία λήξης που πλησιάζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.