Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Κι όμως ο Δήμος Τριφυλίας ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να καταβαλει τα έπαθλα για το Kyparissia Urban Downhill Race 2017

Απάντηση σε δημοσιεύματα περί Κραξίματος του Δήμου Τριφυλίας για μη καταβολή χρηματικών επάθλων στους νικητές του αγώνα Kyparissia Urban Downhill Race 2017 εξέδωσε σήμερα ο Δήμος Τριφυλίας αναφέροντας επακριβώς ότι....

"Οι δαπάνες της διοργάνωσης αναφέρονται αναλυτικά στην υπ’ αριθμ. 130/2017 (Κλίκ) Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και εξ αυτής δεν προβλέπεται η υποχρέωση του Δήμου για την απονομή χρηματικών επάθλων."

Και μπορεί στην απόφαση να μην αναφέρεται τίποτα για χρηματικά έπαθλα αλλα μόνο έξοδα διοργάνωσης της εκδήλωσης, όμως την προκήρυξη την έκανε ο ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ και ο οποίος Δήμος στην προκήρυξη του αναφέρει για χρηματικά έπαθλα στους τρείς πρώτους νικητές, ήτοι:
300 ευρω στον πρώτο νικητή
200 ευρώ στον δεύτερο νικητή
100 ευρώ στον τρίτο νικητή.

Δεν αναφέρεται ΠΟΥΘΕΝΑ στην προκήρυξη αν αυτά τα έπαθλα θα δοθούν από κάποιον άλλον εκτός του Δήμου.
Συνεπώς, Ο ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να καταβάλει στους τρεις νικητές τα χρηματικά έπαθλα που έταξε στη προκήρυξη του.

Ιδού και ολόκληρη η Προκήρυξη που αναφέρει Ρητά ότι "Ο Δήμος Τριφυλίας, προκηρύσσει τον αγώνα ’Kyparissia Urban Downhill Race’’ Open αγώνα κατάβασης στην πόλη της Κυπαρισσίας, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 6-7 Μαΐου 2017."
και κατω κάτω στα Επαθλα αναφέρονται τα ποσά:
"Οι τρείς (3) πρώτοι νικητές της γενικής κατάταξης θα παραλάβουν το χρηματικό έπαθλο των 300, 200 και 100 ευρώ αντιστοίχως."

Η προκήρυξη στο Facebook εδώ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.