Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Φιλιατρά: Θύμα διάρρηξης έπεσε χθες βράδυ ο Γιατρός Δημήτρης Σωτηρόπουλος

Θύμα διάρρηξης έπεσε χθες βράδυ ο Γιατρός Δημήτρης Σωτηρόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Filiatra News, οι διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι του Γιατρού μπαίνοντας κατα πάσα πιθανότητα ......

από την πίσω μεριά του σπιτιού στη οικία της μητέρας του και από εκεί μέσω του κλιμακοστασίου ανέβηκαν στο σπίτι του Γιατρού έσπασαν την πόρτα και εισήλθα στο εσωτερικό του σπιτιού.

Εκεί έψαξαν τα πάντα αναποδογυρίζοντας τα συρτάρια και τους ντουλάπες ψάχνοντας για χρήματα και τιμαλφή και έπειτα έφυγαν ανενόχλητοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας από το σπίτι του κ. Σωτηρόπουλου αφαίρεσαν περίπου 100 ευρώ και δυο ρολόγια ενώ δεν ήταν σε θέση να γνωρίζει αν οι δράστες αφαίρεσαν κοσμήματα και άλλα μικροαντικείμενα καθώς είχε εντολή από την αστυνομία να μην ακουμπήσει τίποτα μέχρι να έρθει η σήμανση.

Το καθημερινό φαινόμενο των διαρρήξεων στα Φιλιατρά, έχει φέρει εκτός από αναστάτωση στους κατοίκους, και τεράστια ανασφάλεια με το επικείμενο κλείσιμο του ΑΤ Φιλιατρών στις 10 Ιουνίου.
Ένα λουκέτο που μπαίνει με τις ευλογίες, υπογραφή, υποστήριξη και αρρωστημένη εμμονή των Βουλευτών Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώτας Κοζομπόλη, Πέτρου Κωνσταντινέα που δικαίως πλέον χαρακτηρίζονται ως νεκροθάφτες του ΑΤ Φιλιατρών.
Φυσικά δεν πρέπει να ξεχάσουμε και τον Γιώργο Κατρούγαλο ο οποίος δεν ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ για να το αποτρέψει αν και κατάγεται όπως δηλώνει από την Παεριοχή της Τριφυλίας και θα έπρεπε να γνωρίζει.

Στις επόμενες εκλογές ας τους δώσουμε τον ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ !!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.