Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Skiritida Run 2017: Ο Α.Ο. Φιλιατρών ήταν εκεί!

Μετά το γεμάτο συναισθήματα και αξέχαστες στιγμές Skiritida Run του 2016, το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017 διοργανώθηκε το δεύτερο Skiritida Run, με πολλές συμμετοχές και πολλές εκπλήξεις.

Στο εκπληκτικό τοπίο του Δάσους Σκιρίτιδας δρομείς και επισκέπτες έζησαν το κορυφαίο .....

αθλητικό - πολιτιστικό φεστιβάλ της Αρκαδίας που έχει στόχο να ακουστεί και πάλι σε ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά να ταξιδέψει και πέρα από τα σύνορα της χώρας μας, το όνομα της Πελοποννήσου.

Το Σάββατο 10 Ιουνίου η αρχή έγινε με τους αγώνες δρόμου (Ημιμαραθώνιος, 10 χλμ, 5 χλμ και 1 χλμ για παιδιά), ενώ η συνέχεια δόθηκε στο μαγευτικό θέατρο στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου Κολλινών. Ανάμεσα στους συμμετέχοντες ήταν και έξι (6) δρομείς του Αθλητικού Ομίλου Φιλιατρών, οι οποίοι όλοι τερμάτισαν επιτυχώς στον Ημιμαραθώνιο (21,1 χλμ), ο οποίος είχε ιδιαίτερη δυσκολία λόγω του μεγάλου υψομέτρου και των έντονων ανηφορικών και κατηφορικών κλίσεων.

Ειδικότερα, οι αθλητές του Φιλιατρινού συλλόγου που τερμάτισαν επιτυχώς (και οι αντίστοιχες επιδόσεις τους) ήταν οι εξής:

1. Νικόλαος Οικονομόπουλος 01:34:55 (4η θέση γενικής κατάταξης)

2. Άγγελος Οικονομόπουλος 01:42:18 (7η θέση γενικής κατάταξης)

3. Αδάμ Νικολόπουλος 01:54:00

4. Χρήστος Μπαρκάς 02:02:30

5. Χρήστος Μητράκος 02:05:25

6. Βασιλική Αλεξανδροπούλου 02:09:20

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των αθλητικών δραστηριοτήτων ακολούθησε barbeque για όλους τους συμμετέχοντες με εκλεκτά προϊόντα της Αρκαδικής Οικολογικής Φάρμας, ενώ το Skiritida Run ολοκληρώθηκε με μια μοναδική συναυλία.

Τα αναλυτικότερα αποτελέσματα των αγώνων μπορείτε να τα δείτε εδώ http://skiritidarun.gr/el/?page_id=1529.

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Ομίλου Φιλιατρών συγχαίρει τους διοργανωτές, καθώς και τους δρομείς του για τον επιτυχή τερματισμό τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.