Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Φιλιατρά: Σε χωματερή μετατράπηκε ο χώρος έξω απο το Νεκροταφείο, χορτάρια και φίδια στο εσωτερικό του καινούριου [ Φωτογραφίες ]

Εξοργισμένη αναγνώστρια μας, μας απέστειλε φωτογραφίες από το νεκροταφείο Φιλιατρών όπου όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς τα κλαριά που μαζεύουν από την πόλη τα εναποθέτουν έξω από το νεκροταφείο δημιουργώντας έτσι μια νέα χωματερή.

Η αναγνώστρια μας ....

στο κείμενο που μας έστειλε αναφέρει ότι αυτή η κατάσταση είναι απαράδεκτη. Μάλιστα τα χορτάρια εντός του νέου Νεκροταφείου (στην Δυτική Πλευρά) είναι όπως βλέπετε στις φωτό τόσο πυκνά που τις τελευταίες μέρες εθεάθησαν και φίδια.
Οι συγγενείς που έχουν τους ανθρώπους τους εκεί πηγαίνουν με πολύ μεγάλη προσοχή να ανάψουν το καντήλι και υπό τον φόβο να βρεθούν αντιμέτωποι με κάποιο φίδι.
Στο νεκροταφείο ξέρω ότι υπάρχει υπάλληλος με σύμβαση που είναι υπεύθυνος για την καθαριότητα εντός του χώρου. Στο καινούριο νεκροταφείο δεν έχει πατήσει ποτέ κανείς.

Στο ίδιο κείμενο η αναγνώστρια μας μας επισημαίνει ότι τις προάλλες ο Δήμαρχος Τριφυλίας πόζαρε στην είσοδο του παλιού Νεκροταφείου στα πλαίσια ελέγχων που πραγματοποίησε.
Και αναρωτιέται η αναγνώστρια μας. Αφού έκανε ελέγχους ο δήμαρχος την κατάσταση που επικρατεί ελάχιστα μέτρα παρακάτω, δεν την είδε?

Επικοινωνήσαμε με τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Φιλιατρών κ Καναλουπίτη Χαράλαμπο και θέσαμε υπ' όψιν του την καταγγελία της αναγνώστριας μας.
Ο κ Καναλουπίτης μας απάντησε ότι εδώ και πολύ καιρό ένα με ενάμιση μήνα περίπου έχει ζητήσει γκρέϊντερ, Φορτηγό και μια τσάπα για να μπορέσουν να καθαρίσουν το νεκροταφείο και διαρκώς αυτά είναι αλλού, σε Τοπικές Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Φιλιατρών.
Και μας επεσήμανε. Δεν είπαμε να μένει συνέχεια εδώ και να μην πηγαίνει πουθενά. Απεναντίας. Να μπορούμε όμως κι εμείς να κάνουμε δουλειά μας.
Είμαστε σε αναμονή τόνισε ο κ. Καναλουπίτης.








3 σχόλια:

  1. Εγω το λαιω στο σκυλο μου και σκυλος στην ουρα του. Βρε πατριωτες δεν σας ενδιαφερει τι πρεπει να κανετε οι ιδιοι? Βγητε στους δρομους καλεστε ενα καναλι να το δουν και αλλοι εκτος Φιλιατρων. Που καταντησε ο τοπος? Με τον Καλικρατη ξοφλησαν τα Φιλιατρα. Τι θα κανετε στις επομενες εκλογες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΜΕΝΩ , ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΝΑΩ, ΕΧΟΥΝ ΕΡΗΜΩΣΕΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ Η ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΟΦΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΟΛΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ , ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΤΡΕΞΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΜΗ ΠΕΡ'ΕΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κ Βασω τα μελλούμενα με το Καλλικράτη και την δημιουργία του, τα έλεγαν κάποτε και τα φώναζαν στην πλατεία ο τότε δήμαρχος Αλκης Ξύγκας και ο Θοδωρής Σαπέρας, ο Σταύρος Καλοφωλιάς, ο Γιάννης Καλκαβούρας και άλλοι τότε αυτοδιοικητικοί. Πιστεύετε ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν έβλεπαν μπροστά?? Δεν έβλεπαν τι έρχεται???
    Μιλάω για το συλλαλητήριο που είχε γίνει στην πλατεία.
    Η μόνη λύση είναι να ξεσηκωθούμε κι να απαιτήσουμε ΣΠΑΣΙΜΟ του εκτρώματος που ονομάζεται Δήμος Τριφυλίας είτε σε δυο κομμάτια είτε σε τρία. Κατα την γνώμη μου να σπάσει σε τρία κομμάτια.
    ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ δεν υπάρχει Δήμος με 3 μεγάλες πόλεις μέσα.
    Αποτελούμε παγκόσμια πρωτοτυπία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.