Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Αδιαμφισβήτητη Βασίλισσα στην 5η Λευκή Νύχτα της η Καλαμάτα. Χιλιάδες κόσμου κατέκλεισαν την πόλη.

Για 5η χρονιά η νύχτα έγινε μέρα με την Καλαμάτα να αποδεικνύει περίτρανα ότι είναι η αδιαμφισβήτητη Βασίλισσα που κρατάει τα σκήπτρα στον Νομό μας στην διοργάνωση Λευκής Νύχτας.
Και η 5η Λευκή Νύχτα Καλαμάτας ήταν άκρως επιτυχημένη, με πολλές χιλιάδες κόσμου αλλά και πολλούς ......

Αθηναίους να έχουν κατακλείσει την Μεσσηνιακή Πρωτεύουσα.
Άλλωστε τι είναι η Καλαμάτα από την Αθήνα? Μόλις Δυο ώρες δρόμος.
Ο κόσμος λοιπόν βγήκε έξω, διασκέδασε, κάτι το όποιο είχε ανάγκη. Αλλα δεν έλειψαν και τα ψώνια στα καταστήματα της πόλης.

Όλα άρχισαν γύρω στις 8:30 το βράδυ οποί έγινε η έναρξη της βραδιάς με μουσική περιοδεία της φιλαρμονικής Καλαμάτας στην κεντρική πλατεία της πόλης που είχε κατακλυστεί από κόσμο.
Σε πάρα πολλά σημεία της πόλης είχαν στηθεί μουσικά σχήματα θεατρικά δρώμενα, κεράσματα, διάφορα events ακόμη και αθλητικές δραστηριότητες.
Τα περισσότερα μαγαζιά όπως πολυκαταστήματα, καταστήματα τεχνολογίας, μαγαζιά με ρούχα, παπούτσια, οπτικά, Αθλητικά κλπ ήταν γεμάτα κόσμο, δούλεψαν και μάλιστα αρκετά καλά αφού δεν υπήρχε άδειο μαγαζί και που λίγοι ήταν αυτοί που έφευγαν από αυτά χωρίς ψώνια.

Στα καφέ της πλατείας επικρατούσε το αδιαχώρητο και πολύ δύσκολα κάποιος έβρισκε κενό τραπεζάκι για να κάτσει. Εκτός και αν είχε την υπομονή να περιμένει να αδειάσει κάποιο.

Ανάλογη η εικόνα και στην Παραλιακή οδό την Ναυαρίνου. Τα καφέ ήταν ασφυκτικά γεμάτα ενώ τα γκαρσόνια δον προλάβαιναν να εξυπηρετήσου τον τόσο μεγάλο αριθμό επισκεπτών.

Αναμφισβήτητα η Καλαμάτα απέχει με διαφορά χιλιάδων χιλιομέτρων από οποιαδήποτε άλλη Λευκή Νύχτα στην οργάνωση και εκτέλεση της Λευκής νύχτας και αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Δήμο, τον Εμπορικό Σύλλογο αλλά και τους επαγγελματίες που προσπάθησαν και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για την επιτυχία της βραδιάς.
Και τ εγχείρημα για μια ακόμα χρονιά ΠΕΤΥΧΕ.
Αξια και δίκαια η Καλαμάτα χαρακτηρίζεται ως Βασίλισσα της λευκής Νύχτας. Γι αυτό και προσελκύει εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου.

Εμείς ευχόμαστε, του χρόνου η 6η Λευκή νύχτα της Καλαμάτας να είναι ακόμα πιο ωραία και πιο εντυπωσιακή. Οπως μόνο οι Καλαματιανοί επαγγελματίες ξέρουν να διοργανώνουν.
Και του χρόνου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.