Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Φιλιατρά: Βούλιαξε απο κόσμο η πλατεία στη συναυλία της Ελένης Τσαλιγοπούλου

Το αδιαχώρητο επικράτησε χθες βράδυ στην συναυλία της Ελένης Τσαλιγοπούλου και Boğaz Musique στην Κεντρική πλατεία Φιλιατρών.

Και αυτό ίσως .....

είναι από τα λίγα θετικά από την όλη εκδήλωση καθώς τα καταστήματα της πλατείας που ήταν ασφυκτικά γεμάτα από κόσμο, δεν υπήρχε καρέκλα ούτε για δείγμα μένοντας πολλοί ακόμα και όρθιοι.

Τα μαγαζιά δούλεψαν με πυρετώδης ρυθμούς και προσπάθησαν να εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον κόσμο που παρευρέθηκε.
Η βραδιά ήταν πολύ καλή με τραγούδια από την παράδοση, ρεμπέτικα, λαϊκά τραγούδια μεγάλων δημιουργών αλλά και ορισμένα τραγούδια από τον νέο δίσκο τη Ελένης Τσαλιγοπούλου και Boğaz Musique.

Η Βραδιά έληξε λίγο "άδοξα" για τον κόσμο όταν το ρολόϊ έδειξε 12 τα μεσάνυχτα και ο δήμαρχος προσέφερε στην τραγουδίστρια μια ανθοδέσμη και την ευχαρίστησε για την υπέροχη -όπως είπε- βραδιά.

Σοβαρό Θέμα με τον ήχο

Εκτός του γεγονότος ότι η ήταν η μοναδική εκδήλωση του Δήμου όλο το καλοκαίρι στο μπατίρικο πρόγραμμα της Κοινωφελους, (λες και ο Φιλιατρινοί δεν πληρώνουμε πολιτιστικό τέλος 18 ευρω έκαστη παροχή νερού το χρόνο) η βραδιά είχε και τα απρόοπτα της με ένα όχι και τόσο καλό ήχο καθώς ο ηχολήπτης είχε δώσει πολλά μπάσα -καλά δεν το άκουγε και ο ίδιος??- που δημιουργούσε θόρυβο και μπούκωμα που ήταν κάτι παραπάνω από ενοχλητικό ιδιαίτερα σε όσους καθοντουσαν στο πλαϊ της εξέδρας (Βορινή πλευρά) που τραγουδούσε η Τσαλιγοπούλου γεγονός που σχολιάστηκε έντονα.
Σαφώς καλύτερα ακουστικά ήταν σε όσους κάθονταν Μπροστά από την σκηνή. Γιατί οι άλλοι....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.