Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Απάντηση της Π.Ε. Μεσσηνίας σε κατηγορίες της ΑΔΔΕΔΥ για δημοσιεύματα για το κλείσιμο του ΚΤΕΟ Μεσσήνης

Απαντώντας σε σχετικά δημοσιεύματα του σημερινού ημερήσιου τύπου περί "προσωρινού κλεισίματος του Δημοσίου ΚΤΕΟ" και προς αποκατάσταση της αλήθειας, σας γνωρίζουμε τα εξής:


► Η δήθεν "προσπάθεια κλεισίματος του Δημοσίου ΚΤΕΟ" από την Περιφέρεια Πελοποννήσου αναφέρεται σε μια προσωρινή διακοπή λειτουργίας των τακτικών ελέγχων καθόσον οι ειδικοί έλεγχοι εξακολουθούν να διενεργούνται με την βοήθεια μιας μικρής γεννήτριας της κινητής μονάδας καυσαερίων. Γίνεται λοιπόν εύκολα αντιληπτό, ότι η κατηγορία ‘’η Περιφέρεια Πελοποννήσου θέλει να κλείσει και το τελευταίο κρατικό ΚΤΕΟ της Περιφέρειας ‘’ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ.

► Δεν υφίσταται διότι είναι γνωστή η προσπάθεια που έχει γίνει από την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την διατήρηση του Δημοσίου ΚΤΕΟ με την απόκτηση Πιστοποίησης για 4η συνεχόμενη χρονιά πράγμα που κατατάσσει την παροχή υπηρεσιών του Δημοσίου ΚΤΕΟ στο ίδιο επίπεδο με τα ιδιωτικά.

► Η δυσφήμιση και η παραπληροφόρηση από συναδέλφους εναντίον συναδέλφων είναι αυτή που απαξιώνει την εικόνα του Δημόσιου ΚΤΕΟ και αναγκάζει τους πολίτες, κάνοντας αρνητική διαφήμιση, να στραφούν εναντίον του και να καταφεύγουν στα ιδιωτικά .

► Υπενθυμίζουμε ότι στο παρελθόν η τότε Νομαρχία και τώρα Περιφερειακή Ενότητα έχει δαπανήσει σημαντικά χρηματικά ποσά για την κεραμοσκεπή, την αντικατάσταση των πλακιδίων και τους χρωματισμούς της τοιχοποιίας, προκειμένου να προετοιμαστεί το Δημόσιο ΚΤΕΟ για Πιστοποίηση.
Αναφερόμενοι στο χρονικό της ‘’βλάβης’’ σας γνωρίζουμε ότι:

► Την 19/07/2017, διαπιστώθηκε βραχυκύκλωμα στο κεντρικό υπόγειο καλώδιο παροχής ρεύματος στις εγκαταστάσεις του Δημοσίου ΚΤΕΟ.

► Σε συνεργασία με τον ΔΕΔΔΗΕ, τον Ηλεκτρολόγο της Υπηρεσίας και με την συνδρομή των εργαζομένων του ΚΤΕΟ, έγινε αποκάλυψη του καλωδίου και αναζήτηση της βλάβης.

► Την 26/07/2017 προσκλήθηκε η επιτροπή συντήρησης ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων της Π. Ε. Μεσσηνίας, προκειμένου να αποφανθεί για την βλάβη.

► Στις 03/08/2017 η ΔΕΔΔΗΕ μας απάντησε και εγγράφως, ότι η βλάβη αφορά το εσωτερικό δίκτυο των εγκαταστάσεων, άρα η επισκευή θα γίνει με ευθύνη της Υπηρεσίας μας

► Την επόμενη ημέρα 04/08/2017 , η επιτροπή συντήρησης ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων πρότεινε την επισκευή του καλωδίου με σκοπό την εξοικονόμηση κόστους.

► Μετά από επανειλημμένες προσπάθειες επισκευής, αυτές αποδείχτηκαν άκαρπες και η λειτουργία των εγκαταστάσεων αδύνατη.

► Την 10/08/2017 απεστάλει στο τμήμα προμηθειών της Π.Ε Μεσσηνίας σχετική περιληπτική έκθεση και ζητήθηκαν ενέργειες για την έγκριση της σχετικής δαπάνης. Παράλληλα εκδόθηκε ανακοίνωση για γνωστοποίηση στο κοινό μέσω του γραφείου τύπου της Π. Ε. Μεσσηνίας.

► Την 18/08/2017 η επιτροπή συντήρησης κατέθεσε και εγγράφως την έκθεσή της, για αντικατάσταση του καλωδίου της παροχής, και αμέσως μετά την έγκριση της δαπάνης θα γίνουν οι εργασίες αντικατάστασής του.

► Από τα παραπάνω συνάγεται ότι, η Διοίκηση όχι μόνο δεν ολιγώρησε, αλλά αντίθετα, επίσπευσε όλες τις διαδικασίες για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.