Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

Έξαλλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης ζήτησαν την παραίτηση Γυφτάκη. Πλήρης η καλύψη του από τον δήμαρχο!!!

Το μένος των δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης συγκέντρωσε στο πρόσωπο του ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Τριφυλίας κ. Παναγιώτης Γυφτάκης με αφορμή τα προβλήματα υδροδότησης που παρουσιάστηκαν φέτος το καλοκαίρι στον δήμο.

Από τη πλευρά της .....

ΡΑΚΙ η επικεφαλής Ιωάννα Μαραβελή , τόνισε ότι η Κυπαρισσία δεν έχει έλλειψη νερού αλλά έχει ένα σάπιο και παλιό δίκτυο. Θώρησε τραγικό μέσα Αυγούστου με 50.000 κόσμου να μένουν χωρίς νερό Ξενοδοχεία ταβέρνες που είναι το πιο τουριστικό κομμάτι της Τριφυλίας χωρίς νερό.
Αν είναι να μην μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τους Τουρίστες τι διάολο ψηφίσαμε για συμμετοχές σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις??
Ας διορθώσουμε τα προβλήματα του Δήμου , να αλλάξουμε το δίκτυο και ότι άλλο για να καλύψεις τους Τουρίστες σου και μετά να πάμε και σε Τουριστικές εκθέσεις.
Και νιώθω και άσχημα γιατί απ’ όσο θυμάμαι την είχα ψηφίσει την συμμετοχή. Είμαι υπόλογη τώρα.
Ταλαιπωρήσαμε και τους Τουρίστες και θεωρώ ότι ξεφτιλιστήκαμε.
Θεωρώ ότι δεν είναι απαντήσεις από την ΔΕΥΑΤ 11 και 12 η ώρα το βράδυ που τους παίρναμε τηλέφωνο να μας λένε μάλλον θα έχετε νερό το πρωΐ.
Θεωρώ ακόμα πιο τραγικό ο κ Γυφτάκης να μην γνωρίζει για το πρόγραμμα Δημοσίων επενδύσεων.
Κανονικά και για λόγους ευθιξίας θα έπρεπε να εχει παραιτηθεί.
Είμαι στην δυσάρεστη θέση να ζητήσω την παραίτηση του. Θεωρώ ότι έχει αποτύχει στο ρόλο του.

Λαβρος κατά του Παναγιώτη Γυφτάκη ήταν και ο Δημήτρης Κουτσούλης ο οποίος στην τοποθέτηση του είπε ότι η Τριφυλία βίωσε ένα παρα πολύ διψασμένο καλοκαίρι και ο κ. Γυφτάκης όφειλε σήμερα να είναι εδώ πέρα. Δε είναι υπεράνω πάσης υποψίας και υπέρων κανενός.
Είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος πρόεδρος κοινότητας και κάποια φορά έπρεπε να έρθει σε αυτό το δημοτικό συμβούλιο από την στιγμή που διαχειρίζεται χρόνια τώρα τουλάχιστον 10 όσον θυμάμαι εγώ μια δημοτική Επιχείρηση.
Και όφειλε –συμφωνώ με την συνάδελφο κ Μαραβελή- να έχει καταθέσει την παραίτηση του και ας μην την κάνατε δεκτή αφού είναι τόσο άξιος.
Όφειλε να έχει παραιτηθεί γιατί δεν είναι δυνατόν τη Κυπαρισσία και τους Γαργαλιάνους αλλα μιλώ για την πόλη της Κυπαρισσίας που το βιώσαμε να μας έχετε γυρίσει 30 χρόνια πίσω!
Μας γυρίσατε στην εποχή της λεκάνης και του τεπόζιτου.
Εκει φτάσαμε. Να τρέχουν οι κάτοικοι να γεμίζουν ντεπόζιτα και λεκάνες όποτε θυμόταν η ΔΕΥΑΤ να συνδέσει το νερό.
Και όποτε οι κάτοικοι ρωτούσαν τηλεφωνικά κύριοι πότε θα έρθει το νερό, η απάντηση να είναι δεν ξέρουμε.
Καταλήγοντας ο κ Κουτσούλης είπε για παράνομες συνδέσεις στο Μεμί ενώ τελειώνοντας την επίθεση του στον κ Γυφτάκη είπε ότι για 200 ψήφους στην Σπηλιά άφησε 50,000 κόσμο να διψάσει.

Απαντώντας ο δήμαρχος Τριφυλίας υπερασπίστηκε και κάλυψε ΑΠΟΛΥΤΑ τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΤ λέγοντας ότι η ευθύνη δεν είναι ενός μόνο ανθρώπου αλλά ενός ολοκλήρου συστήματος,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.