Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Νεο εκτακτο δελτίο καιρού απο την ΕΜΥ

Σε κλοιό κακοκαιρίας και σήμερα, Τετάρτη (27/09/2017) η χώρα – Πού και πότε θα εκδηλωθούν καταιγίδες – Σε πτώση η θερμοκρασία – Νέο έκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων από την ΕΜΥ.

Φθινοπωρινός ο ......

καιρός και σήμερα. Αρχικά στα βορειοανατολικά και από τις μεσημβρινές ώρες και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 που από το απόγευμα στα βόρεια θα φθάνουν τα 6 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανότητα καταιγίδας. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Εξασθένηση των φαινομένων το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα ανατολικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και από το απόγευμα στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ οι οποίοι από το απόγευμα στα βόρεια θα στραφούν σε βορειοανατολικούς 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15 έως 27 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Κυκλάδες, Κρήτη
Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Στα βόρεια νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και βαθμιαία βελτίωση. Στα υπόλοιπα λίγες παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι στα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και από το βράδυ τοπικά 6 μποφόρ. Στα νότια βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Για αύριο, Πέμπτη (28/09) στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα βόρεια με πιθανότητα σποραδικών βροχών από το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.