Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Ολοκληρώνεται η συνεργασία της COSMOTE TV με τον όμιλο Discovery

Δε θα ανανεώσει τη συνεργασία της με τον όμιλο Discovery η COSMOTE TV, αφού οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών δεν οδήγησαν σε αμοιβαία αποδεκτές λύσεις.

Όσοι παρακολουθούν .....

τα νέα και τις εξελίξεις στην παγκόσμια συνδρομητική αγορά γνωρίζουν πως και το 2016 με τη Νορβηγική πλατφόρμα Canal Digital καθώς και στις αρχές του 2017 υπήρξε πολύ μεγάλη κρίση μεταξύ του Sky UK και του Discovery Networks με το τελευταίο να πιέζει να κατεβάσει τα κανάλια του από τις πλατφόρμες εάν δεν ικανοποιούνταν οι (αυξημένες) οικονομικές του απαιτήσεις.

Μόλις πριν μια εβδομάδα, έγινε επίσης γνωστό πως τα κανάλια του Discovery κατέβηκαν και από τη Σουηδική καλωδιακή πλατφόρμα Com Hem και την επίγεια της BOXER μη δεχόμενες την άσκηση πίεσης του Discovery για αυξημένες τιμές.

Από αυτά τα γεγονότα εξάγουμε το συμπέρασμα πως από τον όμιλο Discovery φαίνεται να ακολουθείται μια ιδιαίτερα σκληρή και επιθετική πολιτική που δε λαμβάνει υπ’ οψιν του τις ιδιαιτερότητες και τις οικονομικές συνθήκες κάθε αγοράς, αξιώνοντας πολλές φορές παράλογες οικονομικές απαιτήσεις.

Πως επηρεάζει όμως η αλλαγή αυτή το πρόγραμμα της COSMOTE TV;

Αυτή τη στιγμή τα κανάλια του Discovery Networks που φιλοξενούνται στην πλατφόρμα και θα «απουσιάσουν» μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας, είναι οκτώ (8).

Πρόκειται για τα Discovery HD Showcase, Discovery Channel, Discovery Science HD, IDX HD, Animal Planet HD, Eurosport 1HD, Eurosport 2, και TLC.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει συλλέξει το digitaltvinfo.gr η COSMOTE TV σχεδιάζει να καλύψει το κενό των οκτώ καναλιών προσθέτοντας ακόμη δέκα η δώδεκα νέα κανάλια!

Η “επόμενη μέρα” στην COSMOTE TV φέρνει νέες και εξαιρετικά ποιοτικές συνεργασίες με κανάλια όπως το BBC EARTH, το Crime and Investigation, το CBS Reality, το Outdoor Channel (κυνήγι, ψάρεμα, δραστηριότητες, κλπ), το Viasat Explore, το Viasat Nature, το Nautical Channel, το Food Network, το Fine Living και το FOX Sports ενώ υπάρχουν συζητήσεις για δυο ακόμη κανάλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.