Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Ανακοινώθηκαν οι εμπ. συμφωνίες της Nova με τη Vodafone και τη Wind για τα κανάλια Novasports

Επιβεβαιώθηκαν τελικά οι πληροφορίες που κυκλοφορούσαν το τελευταίο διάστημα, για την εμπορική συνεργασία της Nova με τη Vodafone και τη Wind, για τη διάθεση των αθλητικών καναλιών Novasports, παράλληλα με τη δορυφορική διάθεση τους στο συνολικό μπουκέτο της ......

πλατφόρμας Nova, και μέσω των IPTV πλατφόρμων της Vodafone και της Wind (όταν αυτή δημιουργηθεί).

Η συνεργασία αυτή αφορά αποκλειστικά και μόνο τα αθλητικά κανάλια Novasports.

Στη Forthnet υποστηρίζουν πως "Οι συμφωνίες παράλληλης μετάδοσης των καναλιών Novasports από την IPTV συνδρομητική πλατφόρμα της Vodafone αλλά και από τη υπό δημιουργία της Wind, επιβεβαιώνει την υψηλή εμπορική αξία και τη μοναδικότητα των αθλητικών καναλιών της Nova με περιεχόμενο που ενδιαφέρει όλους τους Έλληνες καταναλωτές.

Πρόκειται για εμπορικές συμφωνίες που αποδεικνύουν την ηγετική θέση της Nova στην αγορά συνδρομητικής τηλεόρασης ενώ παράλληλα την ισχυροποιούν στον τομέα της μελλοντικής διατήρησης ή διεκδίκησης premium αθλητικού περιεχομένου.
Ταυτόχρονα δίνουν τη δυνατότητα στα κανάλια Novasports να είναι διαθέσιμα σε ακόμα περισσότερους Έλληνες τηλεθεατές.
Το περιεχόμενο της Nova είναι σχεδιασμένο ακριβώς για να καλύπτει το σύνολο των διαφορετικών αναγκών ολόκληρης της ελληνικής οικογένειας ενώ η μετάδοση μέσω δορυφόρου εξασφαλίζει απαράμιλλη και σταθερή ποιότητα εικόνας και ήχου High Definition, σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας.

Είναι δεδομένο ότι η δορυφορική μετάδοση αποτελεί τον πλέον τεχνικά αξιόπιστο τρόπο μετάδοσης αθλητικών γεγονότων σε παγκόσμια κλίμακα. Παράλληλα είναι και ο μόνος ανεπηρέαστος από οποιεσδήποτε γεωγραφικές ή τεχνολογικές ιδιαιτερότητες, πόσω μάλλον στη χώρα μας και με δεδομένα τα προβλήματα που δημιουργεί η προβληματική ποιότητα των δικτύων χαλκού."

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών, που η Nova παρέχει στους συνδρομητές της, παραμένει αναλλοίωτο και με τα ίδια υψηλά ποιοτικά στάνταρτ. Αθλητικό, κινηματογραφικό, παιδικό πρόγραμμα, αξεπέραστες σειρές, ντοκιμαντέρ και αποκλειστικά κανάλια όπως το Novalifε άλλα και οι μοναδικές πρόσθετες υπηρεσίες όπως το Nova GO και το Nova On Demand διατηρούν την υψηλή διαφοροποίηση της Nova στον χώρο της οικιακής ψυχαγωγίας. Η τεχνογνωσία, η εμπειρία και η κουλτούρα του προσωπικού της Nova αποτελούν, σε κάθε περίπτωση, εγγύηση για την υψηλή ποιότητα των συνδρομητικών υπηρεσιών της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.