Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Σε πλήρως αυτοματοποιημένη εποχή το εργοστάσιο του Αγροτικού Συνεταιρισμού της Βάλτας Γαργαλιάνων.

Τις πρώτες δοκιμές έκανε σήμερα το μεσημέρι με τα νέα και πλήρως αυτοματοποηημένα μηχανήματα που εγκατέστησε το τελευταίο δίμηνο στο εργοστάσιο του ο ....

Αγροτικός συνεταιρισμός Βαλτάς Γαργαλιάνων.

Συγκεκριμένα οι υπεύθυνοι του Ελαιοτριβείου προχώρησαν το καλοκαίρι στην απόκτηση νέας και καλύτερης ταινίας μεταφοράς ελαιοκάρπου, προμήθεια τριών νέων μαλακτήρων με ηλεκτροβάνες ενώ αναβαθμίστηκαν και οι ήδη πέντε (5) υπάρχοντες μαλακτήρες με ηλεκτροβάνες, ενω αγοράστηκαν νέο και μεγαλύτερο ντεκάτερ και διαχωριστή ελαιολάδου επενδύοντας ένα αρκετά σεβαστό ποσό για την αναβάθμιση της τάξης των 200.000 ευρώ.

Σήμερα η μονάδα είναι πλήρως αυτοματοποιημένη καθώς όλα θα ελέγχονται από κεντρικό υπολογιστή. Από την εισαγωγή του ελαιοκάρπου μέχρι το τελικό προϊόν.

Ο πρόεδρος του Αγροτικού συνεταιρισμού Βαλτάς Δημήτρης Αντωνόπουλος εμφανίστηκε σήμερα πολύ ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα καθώς έγινε η δοκιμαστική Λειτουργία των μηχανημάτων αποτέλεσμα πολλών ωρών εργασίας από τους υπεύθυνους της κατασκευάστριας εταιρείας και επανέλαβε ότι επιθυμία του Αγροτικού Συνεταιρισμού είναι να παράγει Κορυφαίας ποιότητας ελαιόλαδο για να το πετύχει αυτό επενδύει σε νέες τεχνολογίες.

Επανέλαβε για πολλοστή φορά ότι οι εξελίξεις στον τομέα της παραγωγής του ελαιολάδου τρέχουν, και εμείς πρέπει να ακολουθούμε τις εξελίξεις.
Αυτό το έχουμε πετύχει γιατί είμαστε μία ομάδα ενωμένη και έχουμε καταφέρει να έχουμε έναν πραγματικά βιώσιμο συνεταιρισμό τόνισε ο κ. Αντωνόπουλος




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.