Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Πολιτική απογύμνωση της ΡΑΚΙ και προσωπικά της κ. Μαραβελή από τον Δήμαρχο Τριφυλίας [ Video ]

Σε πολιτική απογύμνωση της κατα δήλωση τους ανεξάρτητης παράταξης ΡΑΚΙ (που στην ουσία είναι παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ) έκανε ο Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας στην συνεδρίαση της Τρίτης.

Η πολιτική .....

απογύμνωση έγινε κατ την διάρκεια της συζήτησης για τα πρόσφατα γεγονότα στο Κοπανάκι και το θέμα των συμβασιούχων.

Ο κ Δήμαρχος απευθυνόμενος στην κ Μαραβελή μετά την ομιλία της και την προσπάθεια της να επαναφέρει με πλάγιο τρόπο τον Σερίφη που πρότεινε η λατρεμένη της Κυβέρνηση τη είπε ότι νιώθει άβολα που ακούει την κ Μαραβελή να υποστηρίζει την Ελληνική Αστυνομία και συνέχισε λέγοντας ότι είναι ένθερμη υποστηρικτής της Κυβέρνησης μιας και ήταν υποψήφια Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Την προέτρεψε να πει αν υπάρχουν άνθρωποι που ψάχνουν γα φαΐ στα σκουπίδια που ο ίδιος συναπάντησε στη Αθήνα σε δουλειά που είχε πάει για τον Δήμο.

Για τα γεγονότα του Κοπανακίου είπε ότι θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να πήγαινε στο Κοπανάκι την ημέρα της σύσκεψης ι να μεταφέρει τα λεγόμενα της Αστυνομίας στους κατοίκους.

Κλείνοντας ο κ Κατσιβελας είπε προς την κ Μαραβελή ότι χαίρεται που το δημοτικό Συμβούλιο απόκτησε επίσημο εκπρόσωπο της κυβέρνησης (σ.σ. του ΣΥΡΙΖΑ) και θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε πολλές κουβέντες.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.