Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Προτεραιότητα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου τόσο η Εσωτερική όσο και η εξωτερική αγορά Τουρισμού.

Τόσο η εσωτερική τουριστική αγορά , όσο και αυτή του εξωτερικού , αποτελούν για την Περιφέρεια Πελοποννήσου προτεραιότητες.
Στα πλαίσια του σχεδιασμού μας για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και σύνδεσης της ιδιαίτερης γαστρονομίας μας με τον τουρισμό, συμμετέχουμε σε πολλές εκθέσεις τουριστικού ενδιαφέροντος προβάλλοντος το τουριστικό και πολιτιστικό απόθεμα της Πελοποννήσου.

Στην Αθήνα για 4η χρονιά, .....

πραγματοποιείται από 8-10 Δεκεμβρίου στο συνεδριακό κέντρο Metropolitan Expo η τουριστική έκθεση Greek Tourism Expo 2017, στην οποία θα έχουμε συμμετοχή ως Περιφέρεια Πελοποννήσου, με δικό μας περίπτερο.
Η ανανεωμένη θεματολογία της έκθεσης και η παρουσία 150 Hosted Byers (επαγγελματιών της διεθνούς τουριστικής σκηνής) από 40 και πλέον χώρες, αναδεικνύει τη σημαντικότητα της έκθεσης και τη δυναμική που μπορεί να δημιουργήσει, υπέρ των συμμετεχόντων.

Θα αναδειχθεί ο τουρισμός πολυτελείας, οι αποδράσεις μικρής διάρκειας (City Break), ο εναλλακτικός, ο γαστρονομικός τουρισμός και ο ιατρικός τουρισμός.
Αυτές οι θεματικές μορφές τουρισμού μπορούν να βοηθήσουν τον τόπο μας στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και να ενισχύσουν την Πελοποννησιακή οικονομία.
Στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα φιλοξενηθούν φορείς και ιδιώτες που θέλουν να προωθήσουν το τουριστικό τους προϊόν.

Άλλωστε ο περιφερειακός θεσμός είναι αυτός που δημιουργεί τις ευκαιρίες και τις προϋποθέσεις περαιτέρω ανάπτυξης της κυρίαρχης αναπτυξιακής μας δραστηριότητας που είναι ο τουρισμός.
8- 10 Δεκεμβρίου λοιπόν στο Metropolitan Expo, η Μυθική Πελοπόννησος θα είναι παρούσα. Οι εμπλεκόμενοι στην πελοποννησιακή τουριστική επιχειρηματικότητα θα έχουν το δικό τους χώρο στην έκθεση αυτή, που κάθε χρόνο κερδίζει τις εντυπώσεις.

Αντωνία Μπούζα
Περιφ.Σύμβουλος Πελοποννήσου
Εντεταλμένη Σύμβουλος Τουρισμού


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.