Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Ανακοίνωση από την COSMOTE

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους τους συνδρομητές μας, πως κυκλοφορεί κακόβουλη επικοινωνία που καλεί τους χρήστες να καλέσουν το 1990 και να κερδίσουν 500ΜΒ.

Το 1990 είναι νούμερο που παραπέμπει στο τηλεφωνικό κέντρο της πυροσβεστικής και, πέρα από το ό,τι.....

Θα κατεβάσει το σήμα του Mega λέει η Digea

Μετά την αναβολή λίγων ημερών η Digea επανέρχεται για το θέμα του Mega με την απειλή πως θα κατεβάσει το διακόπτη το βράδυ της επόμενης Πέμπτης.

Η συνεδρίαση του ΔΣ, παρουσία και του εκπροσώπου του Mega την περασμένη Παρασκευή τελείωσε αργά το απόγευμα και η απόφαση για υποβάθμιση της ισχύος του σήματος αναμενόταν να επιδοθεί σήμερα Δευτέρα.

Η επιστολή της Digea .....

Δήλωση Κώστα Κόλλια για το κλείσιμο του ΑΤ Φιλιατρών

Η τελευταία πράξη στο σήριαλ κατά της ασφάλειας των πολιτών της Τριφυλίας με το κλείσιμο του αστυνομικού τμήματος των Φιλιατρών προεχόντως, αλλά και του Κοπανακίου, γράφτηκε. Φέρνει, πια, σφραγίδα και υπογραφή ευανάγνωστη. Πολλοί οι ......

Συνάντηση Μητροπολίτη Τριφυλίας με τον Δήμαρχο Παναγιώτη Κατσίβελα

Επίσκεψη στο Δημοτικό κατάστημα Φιλιατρών πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο Μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυμπίας κ.κ. Χρυσόστομος συνοδευόμενος από τον εφημέριο του Ιερού Ναού Εισοδίων της Θεοτόκου πατέρα Χαράλαμπο Κοροβίλα.
Η Συνάντηση ......

Παράσταση Καραγκιόζη στο ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών σε συνεργασία Αθανασίου και Κοινωφελούς Επιχείρησης.

Μια πολύ όμορφη και ξεχωριστή εκδήλωση με παράσταση Καραγκιόζη πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών παρουσία του Δημάρχου Τριφυλίας Παναγιώτη Κατσίβελα του προέδρου του Τοπικού ......

Αναπτύσεται συνεχώς το Αεροδρόμιο Καλαμάτας. τωρα και πτήσεις Charter με Λάρνακα Κύπρου

Η πολιτική κατεύθυνση της Περιφέρειας Πελοποννήσου και προσωπικά του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ.Πέτρου Τατούλη, να στηρίξει την τουριστική προοπτική της Πελοποννήσου, φέρνει καρπούς και .......

Απαντητική επιστολή της Ομοσπονδίας Συλλόγων Συνδέσμων Τριφυλίας στην Επιστολή Αυλωνιτών και Προέδρο Κοπανακαίων

Απάντηση στην Επιστολή που είχαν στείλει στα τοπικά μέσα ο Σύλλογος Αυλωνιτών Τριφυλίας αλλα και στην ανοιχτή επιστολή του προέδρου του Συλλόγου Κοπανακαίων απέστειλε σήμερα η ομοσπονδία Συλλόγων - Συνδέσμων Τριφυλίας.

Στην απαντητική τους επιστολή που υποπγράφουν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Παναγιώτης Λούτος και ο Γενικός γραμματέας Δημήτρης Παπακωνσταντόπουλος αναφέρουν:

Νέες ταυτότητες: Πότε θα είναι έτοιμες- Δείτε αναλυτικά

Εδώ και σχεδόν δύο χρόνια ακούμε για νέες ταυτότητες και νέες ταυτότητες δεν βλέπουμε. Τώρα όμως όπως όλα δείχνουν το…νερό μπήκε στο αυλάκι είναι πλέον θέμα χρόνου η αντικατάστασή του.

Το κυριότερα πρόβλημα είναι το κόστος το οποίο υπολογίζεται .......

Νέα Δημοκρατία & ΟΝΝΕΔ Τριφυλίας: «Να φύγει τώρα η καταστροφική συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου»

Η επιτακτική ανάγκη «να φύγει τώρα η καταστροφική συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου», διατρανώθηκε προχθές το απόγευμα στην κομματική εκδήλωση της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ και της ΟΝΝΕΔ Τριφυλίας για την κοπή της Αγιοβασιλόπιτας του νέου έτους με κεντρική ομιλήτρια την Τομεάρχη .......

Σήμερα το μεσημέρι η Κηδεία του 47χρονου Δημήτρη Χριστοδούλου


Το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο 47χρονο Δημήτρη Χριστοδούλου από τα Φιλιατρά (γιου του Παναγιώτη Χριστοδούλου ιδιοκτήτη του Ράδιο Νίκη) θα πουν συγγενείς και φίλοι την σήμερα το μεσημέρι και ώρα 3:00 στον Αγιο Ιωάννη Φιλιατρών,

Το ρεπορτάζ της Παρασκευής εδώ

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το Συμβάν αναφέρει τα παρακάτω:....

Δεν «βγαίνει» τελικά το δελτίο ειδήσεων του Mega σήμερα Δευτέρα



Στο κενό έπεσαν οι προσπάθειες των συντελεστών και των δημοσιογράφων του Mega να «βγει» δελτίο ειδήσεων τη Δευτέρα, όπως ανακοίνωσε μέσω των social media ο διευθυντής του σταθμού, Μανώλης Καψής.
Ο διευθυντής του σταθμού, Μανώλης Καψής εξηγεί τους .......

Μίλτος Χρυσομάλλης: "Η τόσο μεγάλη αστυνομική δύναμη, την ημέρα του Αγίου Χαραλάμπους στα Φιλιατρά, υπήρχε για να προστατεύσει αυτούς που δε χρειάζονται προστασία"

Κάθετα αντίθετος με το κλείσιμο του ΑΤ Φιλιατρών ήταν και ο Πολιτευτής της ΝΔ Μίλτος Χρυσομάλλης.
Σε δήλωση που παραχώρησε στο Φιλιατρά News κατα την επίσκεψη του στα Φιλιατρά για την εορτή του Αγίου Χαραλάμπους τόνισε ότι το τμήμα αυτό .....